Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Στον Άρη Σκάλας ο Αντώνης ΔρακόπουλοςΠαρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Άρη Σκάλας ο Γιώργος Μπένος. Η Λακωνική ομάδα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας ευχαριστώντας τον Μεσσήνιο προπονητή.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Αντώνης Δρακόπουλος.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Άρη Σκάλας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την – κοινή συναινέσει – λύση τη συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Μπένο. Τον ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.”

“Η διοίκηση του Άρη Σκάλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Αντώνη Δρακόπουλο. Ο κ. Δρακόπουλος κατέχει δίπλωμα προπονητή UEFA PRO, κατέχει πτυχίο Φυσικής Αγωγής απο το πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου και έχει πλούσια προπονητική καριέρα έχοντας θητεύσει ματαξύ άλλων σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό Βόλου, Καλλιθέα, Αχαρναϊκό, Α.Ο.Χανίων, Πανηλειακό και Παναρκαδικό. Εχει επίσης διατελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ αλλά και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου!
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη Σκάλας και του ευχόμαστε υγεία εκφράζοντας τη βεβαιότητα οτι θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Πηγή:  www.messinialive.gr