Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Αναστολή των παιχνιδιών της ΕΣΚΑΣΕ έως τις 21 Ιανουαρίου


Η ΕΣΚΑΣΕ με επίσημη ανακοίνωση το βράδυ της Τρίτης έκανε γνωστή τη διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων για τις επόμενες δύο εβδομάδες, εναρμονισμένη στην απόφαση της ΕΟΚ που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΣΚΑΣΕ: ”Μετά τη χθεσινή συνδιάσκεψη, μεταξύ της ΕΟΚ και των Ενώσεων, την απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ, για μετάθεση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, κατά δυο εβδομάδες, και με δεδομένη την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας, το Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε, για τη διαφύλαξη πρωτίστως της υγείας όλων όσων μετέχουν με οποιαδήποτε ιδιότητα στις δραστηριότητες της Ένωσής μας, αποφάσισε την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων, έως και 21/01/2022.

Στις αγωνιστικές δραστηριότητες συμπεριλαμβάνονται και  οι φιλικές αναμετρήσεις. Συστήνεται, στα σωματεία-μέλη μας, να τηρούν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στις προπονήσεις τους. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση”.

Έτσι λοιπόν, αναβάλλονται οι εξ αναβολής αγώνες της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου και της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου, καθώς και οι προγραμματισμένες συναντήσεις στις 8-9 & 15-16 Ιανουαρίου.  

Από πλευράς των ομάδων μας αναβάλλονται τα ματς Μωλος-Ατλας για τη Β" ΕΣΚΑΣΕ 9-1, ΑΠΣ Λαμιας-Π.Α.Κ. για τη Γ" ΕΣΚΑΣΕ 16-1 και ΑΣΕ Μπουκαλη-Ατλας για το εφηβικό πρωτάθλημα 7-1.

Πηγή: www.sterebasket.gr