Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Πρωταγωνίστρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift η ΑΛΑΚ


Στην βροχερή Σπάρτη έγινε το διήμερο 11 και 12 Δεκεμβρίου ο 6ος και τελευταίος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, με την ΑΛΑ Καρπενησίου να εκπροσωπείται επάξια και να κατακτά μια θέση στο βάθρο και σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και δυο στη συνολική βαθμολογία.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία Street Legal ο Γιάννης Παπαβασιλείου με ΒΜW E36 έφτασε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην πόλη της Πελοποννήσου με εξαιρετικά περάσματα. Ο Κώστας Τσιάκας με Opel Ascona δεν κατάφερε να μπει στην 8αδα, χάνοντας τον έλεγχο από την βροχή, ενώ και ο Γιώργος Θεοδωρογιάννης με BMW Ε36 αντιμετώπισε παρόμοια προβλήματα και έμεινε εκτός 16αδας.

Στη συνολική βαθμολογία δυο οδηγοί της ΑΛΑΚ βρέθηκαν στην πρώτη 3αδα, που αποτελεί μια τεράστια επιτυχία και για τους δυο, αλλά και για τη Λέσχη. Ο Παπαβασιλείου κατακτά τη 2η θέση και ο Τσιάκας 3η, με τον Μάριο Ρέλλα (Toyota Starlet) να είναι ο φετινός πρωταθλητής.  Μάλιστα ο Τσιάκας έχασε την ευκαιρία στον τελευταίο αγώνα να φτάσει στην πρωτιά, όντας διεκδικητής του τίτλου.

Η ΑΛΑΚ που απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι ένας από τους πιο πετυχημένους Πανελληνίους συλλόγους είχε εκπροσωπηθεί επίσης επάξια στην κατηγορία Pro από τον Πάνο Ράπτη (Nissan 200sx) και τον Πάνο Κίτσιο (Toyota Corolla), καθώς και από τον Βαγγέλη Μαυραγάνη στην κατηγορία Street Legal, με τους έξι οδηγούς της συνολικά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και τα αποτελέσματα να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.