Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Στα σκαριά Χριστουγεννιάτικο τουρνουά παίδων


Η ΕΟΚ ενημέρωσε της Ενώσεις, μεταξύ αυτών και την ΕΣΚΑΣΕ, για τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικου τουρνουά παίδων στο χρονικό διάστημα 26-30 Δεκεμβρίου!

Το τουρνουά θα γίνει με τη συμμετοχή 8 παιδικών ομάδων της Περιφέρειας, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η πόλη που θα διοργανωθεί, καθώς μόλις σήμερα ενημερώθηκε η ΕΣΚΑΣΕ από την Ομοσπονδία.

Σε επιστολής της προς τις ομάδες η ΕΣΚΑΣΕ αναφέρει: Σύμφωνα με ενημέρωση και οδηγίες που λάβαμε σήμερα από τη Διοίκηση της  ΕΟΚ και αφορούν την ΄Ενωση μας αλλά και όλες τις ΄Ενώσεις, πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να διοργανωθεί Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Μπάσκετ με τη συμμετοχή οκτώ (8) ομάδων Παίδων, το διάστημα 26-30 Δεκεμβρίου 2021  σε ένα γήπεδο της ΄Ενωσής μας. Τα έξοδα των αγώνων (διαιτητές –κριτές- γιατροί)  θα καλυφθούν από την ΕΟΚ.

Επειδή μέχρι αύριο Πέμπτη 16/12/2021 πρέπει να απαντήσουμε στην ΕΟΚ, παρακαλούμε όπως  μας αποστείλετε email (info@eskase-basket.gr) όσοι έχετε πρόθεση να συμμετάσχετε στο εν λόγω τουρνουά ώστε να ενημερώσουμε σχετικά. Το email πρέπει να σταλεί μέχρι αύριο Πέμπτη  16/12/2021 και ώρα 13:00.   Για όλες τις άλλες λεπτομέρειες θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες”.

Πηγή: www.stereabasket.gr