Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(1/12)

 

Αγαπητοί αναγνώστες άλλη μία εβδομάδα Ευρωλίγκας έρχεται κι εμείς θα αναλύσουμε το παιχνίδι μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Βιλερμπάν.
 
Η Μπάγερν Μονάχου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην έδρα της ΤΣΣΚΑ και ηττήθηκε στο τέλος στις λεπτομέρειες.Παλεύει τους αγώνες η ομάδα του κόουτς Τρινκιέρι όμως δεν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με την περσινή χρονιά.Δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών οι Βαυαροί και θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν το ρεκόρ τους στην διοργάνωση.
 
Η Βιλερμπάν προέρχεται από σημαντική νίκη στο Γαλλικό εμφύλιο απέναντι στη Μονακό με εύστοχο τρίποντο του Χάουαρντ από το κέντρο του γηπέδου  στο τέλος της αναμέτρησης.Μετά από συνεχόμενες ήττες οι Γάλλοι δείχνουν να συνέρχονται κάνοντας ένα μεστό παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα.Οι περισσότεροι παίχτες που αντιμετώπιζαν θέμα τραυματισμού έχουν επιστρέψει κι ενισχύουν την προσπάθεια της ομάδας να εισέλθει στα πλέι οφ.Ο κόουτς Πάρκερ έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο με προοπτική και μέλλον.
 
Εκτίμηση είναι πως η ανταγωνιστικότητα σε αυτό το παιχνίδι θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα με τον νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες.
 
 
 
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας