Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Τίμησε τους πρωταθλητές του kick boxing ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας


 Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιος βράβευσε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου τους Ευρωπαϊκούς  πρωταθλητές kick boxing του Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Fight Club) που διακρίθηκαν στην πρόσφατη διοργάνωση της Μπούντβα. 

Συγκεκριμένα υπό την καθοδήγηση των Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη  o σύλλογος  κατάφερε να κατακτήσει 6 συνολικά μετάλλια (4 ασημένια και 2 χάλκινα & 2 πέμπτες θέσεις) αναδεικνύοντας τον στην 1η θέση στην συγκομιδή μεταλλίων από τις Ελληνικές Ομάδες στα στυλ Kick Light & Light Contact.

Αναλυτικά ο τελικός απολογισμός είχε ως εξής:

ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ ΜΑΡΙΑ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ και στα δυο στυλ.

ΤΡΙΚΚΑΣ ΗΛΙΑΣ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλια και 1 ΧΑΛΚΙΝΟ.

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟ Μετάλλιο.

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΛΚΙΝΟ Μετάλλιο.Οι παραπάνω αθλητές κατοχύρωσαν το ΑΝΕΥ για τα ΤΕΦΑΑ και μοριοδοτηση για τα υπόλοιπα ΑΕΙ.

Η ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ κατέκτησε την 5η θέση και μοριοδοτηση και η ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΙΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ την 5η θέση και το ΑΝΕΥ για τα ΤΕΦΑΑ και μοριοδοτηση για τα ΑΕΙ.

Η ΑΡΩΝΙΑΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ αν αγωνίστηκε με την καλύτερη της κατηγορίας δεν κατάφερε να διακριθεί.

Ο εκ των προπονητών του συλλόγου Νίκος Ζαρμακουπης αναφέρει: "Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια της  Στερεάς Ελλάδος και ειδικά τον Αντιπεριφερειαρχη μας Κο Αριστείδη Τασιο για την Τιμητικη προσκληση- βραβευση των αθλητών μας που συμμετείχαν και διακριθηκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  kick Boxing στο Μαυροβουνιο."