Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Hello Football Friend: Εκδήλωση ποδοσφαίρου για όλους από την ΕΠΣ Ευρυτανίας


Εγκρίθηκε η πρόταση της Τεχνικής Επιτροπής για οργάνωση και υλοποίηση εκδηλώσεων grassroots που εντάσσονται στο πρόγραμμα της Ε.Π.Ο. «Hello Football Friend» και θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ετήσιας UEFA Grassroots Week (23-30/9/2021) στις ΕΠΣ Καστοριάς, Ευρυτανίας, Έβρου, Κιλκίς, Θράκης, Πέλλας, Μεσσηνίας. Όσον αφορά την ΕΠΣ Ευρυτανίας το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.

Οι εκδηλώσεις του προγράμματος «Hello Football Friend» περιλαμβάνουν τουρνουά ποδοσφαίρου, ομιλίες σχετικά με την κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου και διδασκαλία των μυστικών του αθλήματος από έμπειρους εκπαιδευτές.

Το πρόγραμμα αφορά αγόρια και κορίτσια αναπτυξιακών ηλικιών έως 14 ετών από όλο τον νομό Ευρυτανίας και καλούνται να απολαύσουν την χαρά του παιχνιδιού, στο πλαίσιο του προγράμματος Grassroots της Ομοσπονδίας «Hello Football Friend», που εντάσσεται στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο «Μπάλα Παντού».

Στόχος της εκδήλωσης ,είναι η προσέλκυση αγοριών και κοριτσιών στο ποδόσφαιρο από όλο τον νομό καθώς επίσης και ατόμων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες .Επίσης, η  δημιουργία -σε τοπικό επίπεδο- ισχυρών δεσμών ανάμεσα στους θεσμικούς φορείς του αθλήματος, τους λοιπούς κοινωνικούς εταίρους και την ελληνική οικογένεια, προκειμένου το ποδόσφαιρο να έχει ευρύτερη ανάπτυξη και να προχωρήσει στη δημιουργία μιας νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων.