Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Καρπενήσι Futsal-Α.Ο. Τρίκαλα Futsal 9-2

Νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος πέτυχε το πλήρες και ποιοτικό Καρπενήσι Futsal, το οποίο κατέβαλλε με 9-2 τον Α.Ο. Τρίκαλα Futsal, που έπαιξε με σύνθεση ανάγκης.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου και άρχισε στις 3 στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου. Ήταν εξ αναβολής στο πλαίσιο της 1ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος σάλας, παρουσία περίπου 50-60 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου έδειξε χαρακτήρα και στον θεσμό του κυπέλλου, φτάνοντας με καλό ποδόσφαιρο στη νίκη-πρόκριση. Για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν πέρασε στους «16 και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Χρήστος Λέρης, Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος και Γιάννης Τσούκας σκόραραν από δυο φορές.

Ο Α.Ο. Τρίκαλα Futsal κατέβηκε για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Καρπενήσι, έχοντας αρκετές απουσίες σε αυτό το ματς. Ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο μέρος, αλλά στην συνέχεια «λύγισε» φυσιολογικά.

Οι Ευρυτάνες προκρίθηκαν στους «16» και θα αντιμετωπίσουν τον Γ.Σ. Σαλαμίνας, ενώ εκτός συνέχειας έμειναν οι Θεσσαλοί. Για την επόμενη (6η) αγωνιστική της Futsal League το Καρπενήσι θα υποδεχτεί την Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου, ενώ τα Τρίκαλα θα παίξουν στη Λάρισα με την τοπική ομάδα.

 

Δυο εβδομάδες μετά

Καρπενήσι και Τρίκαλα είχαν αγωνιστεί ακριβώς πριν δυο εβδομάδες στο ίδιο γήπεδο για την 4η αγωνιστική της Futsal League. Οι Ευρυτάνες είχαν επικρατήσει με 9-5.

 

Με αντίπαλο Α΄ Εθνικής

Στους «16» οι Καρπενησιώτες «διασταυρώνονται» και φέτος στην έδρα τους με τον Γ.Σ. Σαλαμίνας, που συμμετέχει στη Futsal Super League. Στο αντίστοιχο περυσινό ματς το συγκρότημα του Χαράλαμπου Συντζανάκη προκρίθηκε άνευ αγώνος, καθώς δεν είχε δοθεί το «πράσινο φως» έγκαιρα για την έναρξη των προπονήσεων στη Futsal League.

Ο νικητής θα παίξει εκτός έδρας στα προημιτελικά με τον νικητή του ζευγαριού Πήγασος Αγίας Παρασκευής-Ηνίοχος.

 

Πλήρες το Καρπενήσι


 

Ο Δημήτρης Αντωνίου βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Είναι χαρακτηριστικό πως εκτός 14αδας έμειναν για διάφορους λόγους οι: Βασίλης Δόσης, Γιώργος Μαντέκας, Σάκης Τσιλικας και Θωμάς Τσίπρας. Δυο φορές σκόραραν οι: Χρήστος Λέρης, Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος και Γιάννης Τσούκας (Φωτογραφία) και από μια οι: Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Γιώργος Πλεξίδας και Άλεξ Μπακαλίδης.

 


Απουσίες Τρικάλων

Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στο Καρπενήσι με σύνθεση ανάγκης, με πληθώρα απουσιών ποδοσφαιριστών και χωρίς τον προπονητή τους Γιώργο Λουλέ, που «κοουτσάρει» επίσης και τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Τρίκαλα 2011 Θεόνη, που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-0 του Άρη για την Α΄ Εθνική.

 

Ένας καλός φίλος



 

 

 

 

 

 

 

Με τα Τρίκαλα αγωνίστηκε ο αρχηγός τους Χρήστος Στάμος (Φωτογραφία αριστερά), που έπαιξε τη σαιζόν 2015-2016 στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας με το Βελούχι. Μάλιστα ο 32χρονος ήταν συμπαίχτης με τον αρχηγό του Καρπενησίου Άλεξ Μπακαλίδη (Φωτογραφία δεξιά).

 

«Νταμπλ» σκορ


 

Με 4-2 τελείωσε το α΄ μέρος. Στο 6΄ ο Χρήστος Λέρης (Φωτογραφία) και στο 8΄ ο Γιάννης Τσούκας έκαναν το 2-0. Ο Α.Ο.Τ. αντεπιτέθηκε και ισοφάρισε με γκολ των: Αλέξανδρου Κουμπή στο 9΄ και Αυγερινού Μαυρίκου στο 12΄. Άλεξ Μπακαλίδης και Χρήστος Λέρης «έγραψαν» το 4-2, με το οποίο τελείωσε το α’  ημίχρονο.

 

Εύκολα το Καρπενήσι


 

Έχοντας πληθώρα λύσεων και ποιότητα το Καρπενήσι έφτασε στο ευρύ 9-2. Σκόραραν κατά σειρά οι: Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος στο 21΄, Γιάννης Τσούκας στο 22΄, Βαγγέλης Αθανασόπουλος στο 32΄, Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος (Φωτογραφία) στο 33΄ και Γιώργος Πλεξίδας στο 35΄. Ο Αθανασόπουλος σημείωσε το πρώτο του επίσημο γκολ με τους «άσπρους».

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας, Παχής, Λέρης, Μπακαλίδης, Γυφτομήτρος (Πλεξίδας, Τσούκας, Γενιτσαρόπουλος, Ζαχαράκης, Παπαϊωάννου, Μουρτογιάννης, Μπουμπουρής, Αθανασόπουλος, Καραγιάννης)

 

Α.Ο. Τρίκαλα Futsal (-): Χριστάκης, Στάμος, Μπαλάφας, Ράπτης, Γκίτσας (Κουμπής, Μιχαλάκης, Μαυρίκος, Κωσταρέλος)

 

Διαιτητές: Γιάννης Σέλελης& Λάμπρος Κολοκώτσιος

Χρονομέτρης: Ειρήνη Κατή

 































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος