Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Ιδανική παρουσία για το Fight Club Karpenissi στο «International MMA Festival 2021»


Μετά από έναν περίπου μήνα το Fight Club Karpenissi του Θωμά Ξαγάρα ταξίδεψε στην Αθήνα με τρεις αθλητές. Συγκεκριμένα την Κυριακή 21 Νοεμβρίου συμμετείχε στην γιορτή των πολεμικών τεχνών και τη διεθνή διοργάνωση «International MMA Festival 2021», που διεξήγαγε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μεικτών Πολεμικών Τεχνών – Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ.

στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς στο Παγκράτι. Η διοργάνωση έγινε σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία IMMAF και 6 Εθνικών Ομοσπονδιών της Ευρώπης.

Μεταξύ των αγωνισμάτων του φεστιβάλ ήταν και το kick boxing, με τον διακεκριμένο προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους (Ιδιοκτήτης του Fight Club Galatsi και δάσκαλος του Θωμά Ξαγάρα) να είναι ο συντονιστής των αγώνων.

Έλαβαν μέρος από πλευράς του Ευρυτανικού συλλόγου οι: Γιάννης Γούλας (Μόλις 13 ετών), Κώστας Νικοπολίδης και Χριστόδουλος Βάρναλης. Ο Γούλας έλαβε μέρος στο στυλ kick light και οι: Νικοπολίδης και Βάρναλης στο στυλ low kick. Μάλιστα ο τελευταίος με εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε τον αγώνα του με τεχνικό νοκ-άουτ στον δεύτερο γύρο, ενώ πολύ καλά τα πήγαν και οι άλλοι δυο kick boxers, που ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες.

Ο Αθλητικός και Μαχητικός Σύλλογος Καρπενησίου εξακολουθεί να έχει τον ίδιο ζήλο και πάθος, με τους αθλητές του να αποκομίζουν νέες εμπειρίες υπόσχονται ακόμη καλύτερη συνέχεια με σκληρή δουλειά.