Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Τελευταίο χαρτί για τη Μίλαν με Fantasy τουρνουά μόνο στη Stoiximan!


Το Champions League συνεχίζεται με αμέτρητα ειδικά παικτών στη Stoiximan και Fantasy για τα βραδινά ματς με 20.000€* εγγυημένα!

Σπουδαία αναμέτρηση την Τετάρτη στο 'San Siro' όπου η Μίλαν υποδέχεται την Πόρτο. Με τρεις ήττες τις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, οι 'ροσονέρι' παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στο Group B (Λίβερπουλ 9, Ατλέτικο 4, Πόρτο 4) για τις θέσεις 2-3. Έχουν πάντως καλή ψυχολογία μετά τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Τορίνο, που τους διατηρεί στην κορυφή της Serie A παρέα με τη Νάπολι. Η Πόρτο είναι σκληρό καρύδι. Παρά τον αποκλεισμό από τη Σάντα Κλάρα στο League Cup, μετράει πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και συγκατοικεί στην κορυφή με τη Σπόρτινγκ.

Οι Πορτογάλοι θα παίξουν και για την ισοπαλία, η Μίλαν δεν έχει αυτή την πολυτέλεια. Θα πιέσει από το ξεκίνημα και θα ψάξει ένα γκολ που θα προσφέρει γρήγορο προβάδισμα και την διαχείριση του αγώνα με ευνοϊκότερες προϋποθέσεις. Ο Ζιρού παρέχει δύναμη και εμπειρία στη γραμμή κρούσης, αλλά και πλεονέκτημα στον αέρα. Η πιθανότητα να σκοράρει ο Γάλλος διεθνής φορ με κεφάλια στην αναμέτρηση του 'San Siro' σε απόδοση 8.50 στη Stoiximan.

Ποιος να το περίμενε, αλλά εξαιρετικά κρίσιμο είναι και το παιχνίδι της Σέριφ με την Ίντερ για το Group D. Οι Μολδαβοί είναι στην 1η θέση με 6 βαθμούς -όσους και η Ρεάλ- με τους 'νερατζούρι' να ακολουθούν στους 4. Επομένως η μεταξύ τους κόντρα στο Τιρασπόλ είναι τέτοια που μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις στον όμιλο.

Η Σέριφ θα περιμένει πίσω από τη μπάλα και θα ψάξει την κόντρα. Είναι ικανότατη στις αντεπιθέσεις και μπορεί να βρει χώρους για να απειλήσει. Η Ίντερ έχει σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα, η μπάλα θα είναι στα δικά της πόδια και η ευχέρεια που παρουσιάζει στη δημιουργία υπόσχεται ευκαιρίες στην περιοχή των γηπεδούχων.

Δύσκολα θα κρατήσει η άμυνα της Σέριφ παίκτες όπως οι Τζέκο, Μαρτίνες, Κορέα, Μπαρέλα και Τσαλχάνογλου. Το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με νικήτρια την Ίντερ, συναντάμε στο 2.75 της Stoiximan.

Όσον αφορά τα Fantasy τουρνουά της Stoiximan, υπάρχουν 5 για τις αποψινές αναμετρήσεις, με… ναυαρχίδια το Fantasy για για τα 6 ματς των 22:00 με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους 20.000€*!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.