Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Άνευ αγώνος η συνάντηση του Πρωτέα με την Π.Α.Κ.


 Δεν πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ μεταξύ Πρωτέα Λαμίας και Π.Α.Κ. Το ματς είχε οριστεί για την Κυριακή 14 Νοεμβρίου και ώρα 12 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αθλητές, οι οποίοι είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19 στο σχολείο και αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στη Λαμία, προστατεύοντας την υγεία των μελών τους και των αντιπάλων τους. Συνεπώς το παιχνίδι κατοχυρώθηκε με 20-0 άνευ αγώνος υπέρ του Πρωτέα, καθώς για να αναβληθεί ένα ματς από την ΕΣΚΑΣΕ πρέπει μια ομάδα να παρουσιάσει τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Η ομάδα του Νώντα Μπλουχάρη φτάνει τους 9 βαθμούς (3 νίκες-3 ήττες) και διεκδικεί την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ το συγκρότημα της Κατερίνας Μπαλωμένου δέχτηκε ποινή -1 βαθμού, μηδενίστηκε από αυτή τη συνάντηση, και έχει ακόμη δυο αγώνες, για να ολοκληρώσει τις επίσημες φετινές της υποχρεώσεις.

Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για την 8η αγωνιστική την Κυριακή 28 Νοεμβρίου. Η Π.Α.Κ. θα υποδεχτεί τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη και ο Πρωτέας θα παίξει με την Αναγέννηση.