Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Στο Ευρωπαϊκό βάθρο οι αθλητές του Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας



Με τη συγκομιδή έξι μεταλλίων επιστρέφει από τη Μπούντβα του Μαυροβουνίου και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing ο Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Fight Club). Η Μαρία Κονιαβίτη κατέκτησε δυο ασημένιά μετάλλια, ο Ηλίας Τρίκκας ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, ο Μπάμπης Ζαχαράκης ένα ασημένιο μετάλλιο και ο Μπάμπης Μπαρμπούτης ένα χάλκινο μετάλλιο. Στην 5η θέση κατετάγησαν οι: Βασιλεία Ασπροποταμίτη και Ανδρονίκη Μπαρμπούτη, ενώ δεν κατάφερε να διακριθεί η Κωνσταντίνα Αρωνιάδα. Tην Παρασκευή (12/11) τα παιδιά ων Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη ανέβηκαν στο βάθρο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους για τις μεγάλες διακρίσεις σε κορυφαία διοργάνωση.

 

Ο εκ των προπονητών του συλλόγου Νίκος Ζαρμακούπης αναφέρει:

«Μέσα από μια απαράδεκτη διαιτησία που δεν έχουμε ξαναδεί σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τελικά δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το χρυσό Μετάλλιο.

Τελικος απολογισμός.ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ ΜΑΡΙΑ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ και στα δυο στυλ. ΤΡΙΚΚΑΣ ΗΛΙΑΣ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ μεταλλιο και 1 ΧΑΛΚΙΝΟ. ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟ Μετάλλιο.ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΛΚΙΝΟ Μετάλλιο.Οι παραπάνω αθλητές κατοχύρωσαν το ΑΝΕΥ για τα ΤΕΦΑΑ και μοριοδοτηση για τα υπόλοιπα ΑΕΙ.Η ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ κατέκτησε την 5η θέση και μοριοδοτηση και η ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΙΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ την 5η θέση και το ΑΝΕΥ για τα ΤΕΦΑΑ και μοριοδοτηση για τα ΑΕΙ.Η ΑΡΩΝΙΑΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ αν αγωνίστηκε με την καλύτερη της κατηγορίας δεν κατάφερε να διακριθεί.

Στον δρόμο που χάραξε η ΣΕΜΕΛΗ πριν αρκετά χρόνια συνεχίζουν  αυτά αυτά τα παιδιά να αγωνίζονται και μάλιστα  κατάφεραν πολυ γρηγορα να βρεθούν στην ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .Μεσα στην δύσκολη καραντίνα και μέχρι τώρα  οι αθλητές μας  δεν σταμάτησαν ποτε να προπονουνται έκαναν  προετοιμασία για αυτό το Πρωτάθλημα με πολύ κόπο και πόνο και τρομερές στερήσεις αλλα τελικά τα κατάφεραν και δικαιώθηκαν και βρίσκονται στην κορυφή της Ευρώπης και μάλιστα από μια μικρή πόλη το Καρπενησι και έναν μικρό σύλλογο τον Α.Σ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Οτι και να πω είναι λίγο τους ευχαριστώ όλους για αυτά που κατάφεραν μια εβδομάδα εδώ στο Μαυροβουνιο όλοι πλεον μιλανε για την ομάδα μας , και τέλος θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Προπονητή και ΓΙΟ ΜΟΥ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ ΣΤΑΥΡΟ γιατί αυτός είναι και μόνο αυτός πισω από όλα αυτά που καταφέραμε σε αυτό το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Συνεχίζουμε με στόχο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τον άλλο μήνα