Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΑΣΕ Μπούκαλη-Γ.Σ. Άτλας 71-41

Βαριά ήττα γνώρισε από την ισχυρή ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη ο Άτλας, με τους Φθιωτούς να επικρατούν με 71-41.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Λαμίας και ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη με πολύ καλή απόδοση και επιθετικό πλουραλισμό έφτασαν στην 3η τους νίκη στο πρωτάθλημα. Οι Λαμιώρες αποτελούνται από ένα αρκετά δυνατό «κράμα» παιχτών και πρωταγωνιστούν στην κατηγορία, αποβλέποντας στις πρώτες θέσεις. Έχουν μόλις μια ήττα από τον Κένταυρο στη Λιβαδειά. Με 14 πόντους ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο σέντερ Δήμος Σπυριδάκης.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη στη δεύτερη του «έξοδο» από το Καρπενήσι δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό, γνωρίζοντας την 3η συνεχόμενη ήττα του. Ο Γυμναστικός ταξίδεψε με μόλις 8 αθλητές και αρκετές απουσίες και έχει απολογισμό μια νίκη και τέσσερις ήττες, βρισκόμενος στο «κυνήγι» της σωτηρίας. Ο Θωμάς Χονδρός ήταν ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων με 11 πόντους και δυο τρίποντες «βόμβες».

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής τα Μπούκαλη αντιμετωπίζουν στις 5 Δεκεμβρίου την Προοδευτική Λάρμυνας. Μια ημέρα νωρίτερα, ο Άτλας θα παίξει στο Καρπενήσι με τον αήττητο Κένταυρο Λιβαδειάς.

 

Είναι στο χέρι τους

Οι Καρπενησιώτες δεν έχουν τον καλύτερο δυνατό απολογισμό στα παιχνίδια τους ως τώρα, καθώς η Β΄ ΕΣΚΑΣΕ είναι μια αρκετά απαιτητική κατηγορία. Παρόλα αυτά η νίκη επί των Φαλάρων μπορεί να αποβεί καθοριστική στην υπόθεση-παραμονή, καθώς υποβιβάζεται μια ομάδα στη Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ από κάθε όμιλο.

 

Αναμενόμενα πρώτος 


 

Ο ικανότατος και γνώριμος μας σέντερ Δήμος Σπυριδάκης (Φωτογραφία) ήταν ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 14 πόντους, καθώς και των νικητών. Ο Νίκος Μπερτσιμάς με θητεία σε Έσπερο και Αναγέννηση ακολούθησε με 11 και 1 3ποντο. Ο Σπυριδάκης επέστρεψε φέτος στην ομάδα από τον Μώλο.

 

Ντεμπούτο Ντεγιάννη


 

Για τους Καρπενησιώτες συμμετείχε μετά από αρκετό διάστημα ο Γιάννης Ντεγιάννης. Και στο δεύτερο ματς εκτός έδρας ο Δημήτρης Λερογιάννης είχε πολλές απουσίες.

 

Ένα εξ αναβολής

Τα Μπούκαλη δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική στον Μώλο, λόγω κρουσμάτων covid-19 στους γηπεδούχους.

 

Πρωτιά Θωμά-Κέρδος ο Αουρέλ



 

 

 

 

 

 

Από πλευράς Άτλαντα με 11 πόντους και δυο τρίποντα έκλεισε το ματς ο Θωμάς Χονδρός (Φωτογραφία αριστερά). Πολύ καλή εμφάνιση για τον Αουρέλ Ελεζάι (Φωτογραφία δεξιά) που πέτυχε 10.

 

Προβάδισμα με 10

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στην πρώτη περίοδο με σκορ 22-12 και διαφορά 10 πόντων.

 

«Μπλάκ-άουτ» Άτλαντα

Το συγκρότημα του Φώτη Πιτσιλιώνη κυριάρχησε στη δεύτερη περίοδο, προηγούμενο με το εντυπωσιακό 45-18. Τα Μπούκαλη έκαναν ένα επιμέρους 23-6, «κλειδώνοντας» νωρίς-νωρίς το θετικό αποτέλεσμα.

 

Παρόμοια εικόνα

Τα Μπούκαλη σημείωσαν ένα επιμέρους 13-7 στην τρίτη περίοδο, η οποία τελείωσε με 58-25.

 

Τελείωσε ψηλά

Με διαφορά +30 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι υπέρ των γηπεδούχων. Το επιμέρους 23-16 έφερε το τελικό 71-41.

 

Τα δεκάλεπτα

22-12, 45-18, 58-25, 71-41

 

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Παπαδήμας Π., Μπερτσιμάς 11(1), Γκούμας 10(1), Αντωνόπουλος 2, Μπουντής 4, Μπλέτσας 5(1), Τσιλιμαντός 3(1), Τζελέπης 4(1), Πέτρου 6, Κατσόγιαννος 8(2), Παπαδήμας Κ. 4(1), Σπυριδάκης 14

 

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Σταλίκας 4(1), Κάππας 3, Λιάπης 2, Σεριανάι 6(1), Χονδρός 11(2), Ελεζάι 10, Ντεγιάννης, Μπουμπουρής 5

 

Διαιτητές: Μαρία Ζαφείρη& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Δημήτρης Γλωσσόπουλος-Διονύσης Αναγνώστου (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφία αρχείου