Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

«Κάλπασε» ο Ελευθερίου στο 1o Dirfys Trail Run:

 

Ένας αγώνας “διαμάντι” ξεπρόβαλε σήμερα από τα μονοπάτια της Δίρφυς, το όμορφο και υψηλότερο βουνό της Εύβοιας! Και μάλιστα, αν και πρωτο-εμφανιζόμενο, μόνο “ακατέργαστο” δεν ήταν. Όλα δούλεψαν “ρολόι” στο 1ο Dirfys Trail Run και η δουλειά που έριξε για πολλούς μήνες ο Σύλλογος Δρομέων Εύβοιας, έλαμψε εκ του άψογου αποτελέσματος!

Μια ιδανική διαδρομή για trail running, προσεκτικά σχεδιασμένη και σηματοδοτημένη, χάρηκαν όλοι οι δρομείς των δύο αποστάσεων (15 και 5 χλμ.) του αγώνα. Με μια πολύ μικρή καθυστέρηση στην πρώτη εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής, λόγω των αναγκαίων ελέγχων της γραμματείας για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ξεκίνησε από το δημοτικό σχολείο Στενής (400μ. υψόμετρο), ο 1ος ορεινός αγώνας Dirfys Trail.

Και όταν μιλάμε για γρήγορους και ορεινό τρέξιμο, το όνομα «Ελευθερίου», έρχεται εύκολα στο μυαλό πολλών από εμάς… Πραγματικά, ο Δημήτρης Ελευθερίου, ο Ευρυτάνας αθλητής της Dynafit Greece, “κάλπασε” στα μονοπάτια της Δίρφυς και κατάφερε άλλη μια βουνίσια νίκη με χρόνο 1:16:27!

Tα πρώτα λόγια του Ελευθερίου στον ρεπόρτερ του iRun, ήταν: «Η διαδρομή ήταν πολύ όμορφη μέσα στο δάσος σε καθαρά μονοπάτια και παρόλο που είχε βρέξει, ήταν απλά πιο “παιχνιδιάρικη”, χωρίς να σε προβληματίζει ιδιαίτερα. Η σηματοδότηση εξαιρετική μιας και την επιμέλεια την είχαν άνθρωποι που τρέχουν επίσης.
Το σχολείο ήταν η καλύτερη θέση που μπορούσαν να βρουν με πολύ χώρο! Η διοργάνωση άψογη και οι εθελοντές είχαν όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσουν!
».                                                               Πηγή: irunmag.gr