Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ο δικός μας Βασίλης Μπακαλίδης ξεχωρίζει με την Κ14 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ



Ένα πολύ σημαντικό ποδοσφαιρικό «βήμα» στην ποδοσφαιρική του καριέρα έκανε ο φέρελπις Βασίλης Μπακαλίδης. Ο 13χρονος, γεννημένος στις 16/6/2008 εντάχτηκε εδώ και τρεις περίπου μήνες στην ομάδα Κ14 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με το μέλλον του στο ποδόσφαιρο να προδιαγράφεται «λαμπρό». 

Ήδη έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές παρουσίες στο αντίστοιχο πρωτάθλημα με τον "δικέφαλο" του Σάββα Κωνσταντινίδη, σκοράροντας τέσσερα επίσημα γκολ, καθώς και σε αρκετά φιλικά. Συμπαίχτης του είναι μάλιστα ο Thomas Varela, γιος του Φερνάντο Βαρέλα της ανδρικής ομάδας. 

Ο μικρός «Μπάκα» που έχει το αθλητικό γονίδιο από τον εξαίρετο ποδοσφαιριστή και πατέρα του Άλεξ άρχισε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα, διακρίθηκε και με τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ευρυτανίας και για μεγάλο χρονικό διάστημα τελούσε υπό παρακολούθηση από το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, συμμετέχοντας με μεγάλη επιτυχία σε αρκετά καμπ και στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ στη Λαμία. Πολύ σημαντική η συνεισφορά του Προεδρου της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργου Παπαντζιμα στην εξελιξη της υποθεσης του νεαρου. Μάλιστα, ο Βασίλης  «φιγουράρει» ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Να συγχαρούμε τον μικρό και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία.