Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Ζενίτ - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

Η δράση συνεχίζεται με σημαντικές αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Και με το Red November υπάρχει για ΟΛΟ τον μήνα κάθε ημέρα Moneyback* στο Pamestoixima.gr.

Red November: Κάθε μέρα Moneyback* στο Pamestoixima.gr!

Πολύ σημαντικές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Παρασκευής (12/11), με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην έδρα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο πλαίσιο της EuroLeague. Στο Pamestoixima.gr το Ζενίτ – Ολυμπιακός το ζεις διαφορετικά με 0% γκανιότα**, με πολλά special bets παικτών και ομάδων αλλά και σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις.

Επίσης, δράση έχουμε και στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το Ιταλία – Ελβετία το ζεις παραπάνω με 0* γκανιότα** και πολλά ειδικά στοιχήματα για κόρνερ, κάρτες, παίκτες και όχι μόνο.

Ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθημερινά με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.