Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Λος Άντζελες Λέικερς – Μαϊάμι Χιτ με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!


Η δράση συνεχίζεται με σημαντικές αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Και με το Red November υπάρχει για ΟΛΟ τον μήνα κάθε ημέρα Moneyback* στο Pamestoixima.gr.

Red November: Κάθε μέρα Moneyback στο Pamestoixima.gr!

Η δράση, λοιπόν, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στα παρκέ του ΝΒΑ. Πολύ δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Μαϊάμι Χιτ, 0% γκανιότα** και πολλά ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

Αγγλία, Βραζιλία και ΝΒΑ με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

Επίσης, δράση έχουμε και στο Μεγάλο Νησί και το Έξετερ – Μπρίστολ Ρόβερς το ζεις με 0% γκανιότα** και Moneyback* στο Pamestoixima.gr. Ακόμα, στο Pamestoixima.gr ζεις με 0% γκανιότα** και το παιχνίδι της Ατλέτικο Μινέιρο με την Κορίνθιανς για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, το οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις και μέσω Live Streaming*.

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.