Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Στη Λάρισα θα αγωνιστεί την Κυριακή το Καρπενήσι Futsal

 

 

 

 

 

 

 

Εκτός έδρας παιχνίδι δίνει η ομάδα του Καρπενησίου στο ποδόσφαιρο σάλας, αντιμετωπίζοντας την τοπική και πάντοτε υπολογίσιμη Λάρισα Futsal.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Θωμά Λάρισας για την 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Futsal League. Οι δυο ομάδες πριν λίγες εβδομάδες είχαν αγωνιστεί και σε φιλικό ματς, με τους Καρπενησιώτες να επικρατούν με σκορ 3-12.

Η Λάρισα Futsal του Βασίλη Παπακωνταντίνου επικράτησε στην πρεμιέρα με 5-2 της Α.Ε.Κ.Α, ενώ στο τελευταίο της ματς γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τον Αδέσποτο Αθηνών. Για το κύπελλο Ελλάδος αποκλείστηκε με σκορ 4-7 από τους Τράχωνες Αλίμου. Με 4 γκολ ο Τάσος Καπετάνης είναι ο πρώτος σκόρερ των Θεσσαλών.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου έδειξε από την αρχή τη δυναμική του, καταβάλλοντας με 7-2 τον ΠΑΣ Λαμία Futsal. Το Ευρυτανικό συγκρότημα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και αποτελεί από τις ισχυρότερες ομάδες του ομίλου.

Για το πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής την Κυριακή 24/10 θα πραγματοποιηθούν στα Τρίκαλα οι συναντήσεις Α.Ο. Τρίκαλα Futsal-Αδέσποτος Αθηνών και ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων-Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου. Ο ΠΑΣ Λαμία Futsal έχει ρεπό.

 

Έπαιξε κύπελλο

Μεσοβδόμαδα ο Αδέσποτος Αθηνών ηττήθηκε με 1-4 για το κύπελλο από τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Futsal League (2ος Όμιλος)

3η αγωνιστική

Λάρισα Futsal-Καρπενήσι Futsal Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά 24-10-2021 19:30

Διαιτητές: Βαγγέλης Καραμαγκιόλας-Γιάννης Ντάνας-Πέτρος Θύμιου

 

Α.Ο. Τρίκαλα Futsal-Αδέσποτος Αθηνών ΕΑΚ Μπάρας 24-10-2021 15:00

Διαιτητές: Χρήστος Μανούρας-Νίκος Μανούρας-Χρήστος Αλεξόπουλος 

 

ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων-Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου ΕΑΚ Μπάρας 24-10-2021 17:00

Διαιτητές: Χρήστος Μανούρας-Νίκος Μανούρας-Χρήστος Αλεξόπουλος 

 

Ρεπό: ΠΑΣ Λαμία Futsal