Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Γειτονικό ντέρμπι Καρπενησίου και Λαμίας στο Futsal

 

 

 

 

 

 

Το πρώτο του επίσημο φετινό ματς δίνει το Καρπενήσι Futsal, το οποίο αντιμετωπίζει τον «νεοφώτιστο» ΠΑΣ Λαμία Futsal.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και ώρα 3 στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου (κλειστό γυμναστήριο), ξεκινώντας στις 3. Είναι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Futsal League. Θα σφυρίξουν οι: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος και Γιάννης Σέλελης.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και φιλοδοξεί να αρχίσει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι οι: Γιώργος Πλεξίδας, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Χρήστος Λέρης, Γρηγόρης Παπαιωάννου, Ναπολέων Μουρτογιάννης και Κώστας Γυφτομήτρος. Σε φιλικό ματς πριν από λίγες εβδομάδες, οι Ευρυτάνες είχαν επικρατήσει εκτός έδρας με 3-12 της Λάρισας. Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής ολοκληρώθηκε με βραδινή προπόνηση την Πέμπτη (14/10).

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Λαμία Futsal με προπονητή τον Κώστα Τσαπραζλή θα δώσει τον πρώτο αγώνα στην ιστορία του. Ο ερασιτέχνης με νέο Πρόεδρο τον Νίκο Τσιλαλή δημιούργησε νέα τμήματα, κάνοντας τη δική του αρχή και στη σάλα.

Για την ίδια αγωνιστική θα πραγματοποιηθούν τα ματς Αδέσποτος Αθηνών-Λάρισα Futsal και Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου-Α.Ο. Τρίκαλα Futsal στην Αθήνα, ενώ ρεπό έχει η Υπεροχή Τρικάλων. Η τελευταία θα παίξει την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στο τοπικό ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Α.Ο.Τ.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων

Futsal League (2ος Όμιλος)

2η αγωνιστική

Καρπενήσι Futsal-ΠΑΣ Λαμία Futsal 17-10-2021 Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου 15:00

Διαιτητές: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος& Γιάννης Σέλελης

Γραμματεία: Φαίη Κομνηνού


Αδέσποτος Αθηνών-Λάρισα Futsal 17-10-2021 Αθλητικό Κέντρο Σαργκάνης-Μπέριος 16:30

Διαιτητές: Όλγα  Κολοκυθά& Γιώργος Σύρρος

Παρατηρητής: Γρηγόρης Λάμπρος


Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου-Α.Ο. Τρίκαλα Futsal 17-10-2021 ΑΚ Δ΄ Ηλιούπολης 15:00

Διαιτητές: Γιώργος Σύρρος& Όλγα Κολοκυθά

Παρατηρητής: Γρηγόρης Λάμπρος

Ρεπό: ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων