Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Ιδανική επανεκκίνηση στους αγώνες για το Fight Club Karpenissi


Η επιστροφή σε αγώνες μετά από μεγάλο διάστημα λόγω της πανδημίας του Covid-19 για το Fight Club Karpenissi του Θωμά Ξαγάρα συνδυάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος έλαβε μέρος την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην Πανελλήνιας εμβέλειας διασυλλογική διοργάνωση ‘Gods Of War Open” με διοργανωτή τον Στέλιο Πολίτη. Οι αγώνες έγιναν στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Αριστοτέλειο στην Αθήνα και υπήρχαν συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα από πλευράς του Ευρυτανικού συλλόγου έλαβαν μέρος οι: Νίκος Μπουμπουρής, Γιάννης Γούλας στο στυλ kick light και οι: Κώστας Νικοπολίδης, Γιώργος Μαραγκουδάκης και Χριστόδουλος Βάρναλης στο στυλ low kick, με τους τρεις τελευταίους να μπαίνουν για πρώτη φορά στο ιδιαίτερα απαιτητικό ρίνγκ.

Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αποκόμισαν νέες εμπειρίες και παραστάσεις και έδειξαν με την εμφάνιση τους πως με σκληρή δουλειά το μέλλον τους ανήκει. Ο σύλλογος συγχαίρει τα παιδιά για την παρουσία τους και τη συμπεριφορά που επέδειξαν.