Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Ανακοίνωσε τον νέο του προπονητή ο ιστορικός ΑΠΟΚ


Μπρος παίρνει ο ιστορικός ΑΠΟΚ. Μετά την περυσινή μη κάθοδο στη Γ΄ Εθνική η ομάδα δήλωσε συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και στο κύπελλο Ευρυτανίας. Το Βελούχι που ζήτησε αναβολή από το πρώτο ματς με την Ποταμιά, η οποία έγινε δεκτή από την ΕΠΣ οργανώνεται αγωνιστικά και πριν λίγη ώρα η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τον νέο του τεχνικό

Συγκεκριμένα τους "κυανόλευκους" θα προπονεί ο Κώστας Γουλέτας, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου που έχουν περάσει από τον νομό μας. Ο 46χρονος με πλούσια θητεία ως ποδοσφαιριστής στις επαγγελματικές κατηγορίες, ακόμη και στην Α΄ Εθνική με Προοδευτική και Ξάνθη έχει καθοδηγήσει για τρεις αγωνιστικές περιόδους τον Αίολο (2014-2015, 2018-2019, 2019-2020) στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΕ, υπήρξε βοηθός στον Αήττητο Σπάτων, ενώ διατέλεσε στην Ευρυτανία ποδοσφαιριστής του Αιόλου και των Αγράφων.

Ο Πρόεδρος Μίλτος Μπομποτσιάρης μαζί με το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο επιχειρούν να καταφέρει ο σύλλογος να αποκτήσει την παλιά του αίγλη, εντάσσοντας το επόμενο διάστημα και νέους ποδοσφαιριστές.