Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Νέες μεγάλες επιτυχίες για την ΑΛΑΚ με πρωτιά Θεοδωρογιάννη και τρίτη θέση Τσιάκα

 

 

 

 

 

 

Στην πίστα της Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Οκτωβρίου ο 5ος και προτελευταίος γύρος του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift. Η ΑΛΑΚ εκπροσωπήθηκε από 5 οδηγούς, έχοντας για μια ακόμη φορά εξαιρετικά αποτελέσματα και δυο θέσεις στο βάθρο.

Στην κατηγορία Street Legal ο Γιώργος Θεοδωρογιάννης (Subaru Impreza) βρήκε τον καλό του εαυτό και με εξαιρετική οδήγηση έφτασε στην 1η θέση, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία επιτυχία. Στην 3η θέση έφτασε ο Κώστας Τσιάκας (Opel Ascona) που έκανε πολύ καλή εμφάνσιη και συνεχίζει να οδηγεί την «κούρσα» του βαθμολογικού πίνακα, ένα αγώνα πριν το τέλος. Στην 8αδα σταμάτησε η πορεία του πολύ καλού Γιάννη Παπαβασιλείου (BMW), που είχε στα προκριματικά την καλύτερη βαθμολογία. Να τονιστεί πως ο Θεοδωρογιάννης απέκλεισε στους «8» τον Παπαβασιλείου και στους «4» τον Τσιάκα.

Στην κατηγορία Pro ο Πάνος Ράπτης (Nissan 200sx) πέρασε την πρώτη «μάχη» και έφτασε μέχρι την 8αδα, ενώ ο Πάνος Κίτσιος (Toyota Corolla) έμεινε εκτός προημιτελικών μετά από ισοπαλία, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. 

 Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ: https://www.4troxoi.gr/agones/ellinikoi-agones/panellinio-protathlima-drift-lagos-kai-theodorogiannis-nikites-se-pro-kai-street-legal/