Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Πρώτη προπόνηση για τον ανανεωμένο σε όλους τους τομείς ΑΠΟΚ


Μετά τη συγκέντρωση της προηγούμενης Παρασκευής (15/10) οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΚ έκαναν την πρώτη τους προπόνηση. Νέος προπονητής του Βελουχίου είναι ο Κώστας Γουλέτας, με τον 46χρονο να επιστρέφει μετά από έναν χρόνο και την παρουσία του στον Αίολο στους πάγκους. Η χρονιά για τον «ιστορικό» είναι σίγουρα μεταβατική, μετά και την περυσινή μη κάθοδο στη Γ΄ Εθνική ο σύλλογος επιχειρεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες του, κατεβαίνοντας και στους δυο θεσμούς για το καλύτερο δυνατό παρά τις αντιξοότητες.

Στην πρώτη προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου και ώρα 7 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου έλαβαν μέρος οι νεαοποκτηθέντες Χρήστος Σεντής, Νίκος Μακρής (ΑΕΚ), Παύλος Κουτούμπας, Αλέξανδρος Μπομποτσιάρης (Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002), Γιάννης Μπαλωμένος, Δημήτρης Λιάπης (ΠΑΟΚ Καρπενησίου) και Γιώργος Ζούκο (1η εγγραφή). Απουσίαζαν αρκετοί ποδοσφαιριστές κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ θα ανακοινωθούν σύντομα και οι νέες μεταγραφές.

Δίπλα στην ομάδα βρίσκονται διαρκώς ο Πρόεδρος Μίλτος Μπομποτσιάρης και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Παπαρούπας.

Το Βελούχι αρχίζει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Σάββατο 23 Οκτωβρίου με τον προημιτελικό κυπέλλου απέναντι στον Αίολο, ύστερα και από την αναβολή της πρεμιέρας απέναντι στην Ποταμιά.

 






Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος