Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Έδωσε τη δική της μεγάλη μάχη η Σεμέλη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα


Τη μεγάλη εμπειρία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος kick boxing στο Jesolo της Ιταλίας είχε η πρωταθλήτρια του Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Fight Club) Σεμέλη Ζαρμακούπη, λαμβάνοντας μέρος για πρώτη φορά σε μια τέτοια διοργάνωση στην κατηγορία των γυναικών. Η 19χρονη Σεμέλη υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Σταύρου Ζαρμακούπη κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια και έφτασε στην 5η θέση και στα δυο στυλ που αγωνίστηκε. Απέδειξε πως το μέλλον της ανήκει και σε αυτήν την απαιτητική κατηγορία και τα συγχαρητήρια είναι τα λιγότερα για την προσπάθεια της για μια ακόμη φορά.

 

Ο προπονητής της Σταύρος Ζαρμακούπης τονίζει :

«Wako Senior & Master WORLD       CHAMPIONSHIP!

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα KICKBOXING στο JESOLO της Ιταλίας έλαβε τέλος για εμάς!

Η αθλήτρια μας Ζαρμακουπη Σεμέλη αν και βρεθηκε στην 8αδα και στα δύο στυλ στην κλήρωση  λόγο του παγκόσμιου  ranking δεν τα κατάφερε να προηγηθεί στα μετάλλια απέναντι στην πρωταθλήτρια της Γερμανίας και της Τουρκίας αν και πολύ οριακά κατατασοντας μας ετσι στην 5η θέση!όλα όμως είναι θετικά και το ταξίδι τώρα αρχίζει  για εμάς καθώς ήταν η μικρότερη σε ηλικία στην κατηγορία της και απέδειξε ότι θα είναι σύντομα η πρωταγωνιστρια!!Κάπου εδώ πρέπει να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για αυτή την αθλήτρια ως προπονητής διότι δεν ελειψε ποτε από καμια προπόνηση προσπάθησε πάρα πολύ για όλα αυτά σωματικά και ψυχικά εδώ και 5 μήνες  και αυτο ειναι που κάνει κάποιον ανώτερο αθλητή.. πρωταθλητή και άνθρωπο!!!

Συγχαρητήρια Semeli Zarmakoupi !!!»

 

Η ίδια με ανάρτηση της αναφέρει:

 «Wako Senior & Master world championship! Πρώτη μου φορά στην κατηγορία γυναικών (kick light light contact -50kg)...... Δεν κατάφερα να διακριθω. Αποκόμισα ομως σπουδαίες εμπειρίες που θα με φέρουν ποιο κοντά στον στόχο μου. ENA MEΓAΛO EYXAPIΣTΩ AΠO KAPΔIAΣ ΣTOYΣ ΠPOΠONHTEΣ MOY Stavros Zarma Νικος Ζαρμακουπης  τον σύλλογο μου FIGHT CLUB Zarmakoupis  και φυσικά τον χορηγο μου ΟΠΑΠ. Μια αγκαλιά σε ολους εσάς για τις ευχές σας! ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ»