Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Ακαδημία-Ποταμιά 4-1

Εντυπωσίασαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, οι οποίοι επικράτησαν με 4-1 της ελλιπούς Ποταμιάς.

Το φιλικό παιχνίδι που ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, αλλά για «ξεμούδιασμα» έγινε την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 5 και 30.

Η Ακαδημία των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και θα αποτελέσει την «έκπληξη» του φετινού πρωταθλήματος και κυπέλλου, συμμετέχοντας με ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών από τα «σπλάχνα» της.

Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη έπαιξε με πάρα πολλές απουσίες και αντιμετώπισε το ματς σαν προπόνηση κόντρα σε ένα πολύ καλό σύνολο. Οι Μεγαλοχωρίτες «δάνεισαν» για τις ανάγκες του φιλικού τον βασικό τους τερματοφύλακα Γιάννη Καλύβα στον αντίπαλο.

Οι πιτσιρικάδες της Ακαδημίας θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 9 και 10/10 τις υποχρεώσεις τους με παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ οι «Ποταμίτες» αντιμετωπίζουν το Βελούχι.

 

Πρώτο φιλικό

Οι δυο ομάδες έδωσαν το πρώτο τους φιλικό ματς. Η Ποταμιά δίνει την Κυριακή 3 Οκτωβρίου και ώρα 5 νέο παιχνίδι στην Σπερχειάδα κόντρα στην Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας.

 

Kάτω των 18

Ευχάριστη «νότα» της αγωνιστικής χρονιάς θα είναι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, λαμβάνοντας μέρος με ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών, που αποτελούν το παρόν και το μέλλον του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου.

 


Έπαιξαν 70΄


 

Η φιλική συνάντηση είχε διάρκεια 70 λεπτά και διαιτητής ήταν ο Χρήστος Καλαμπάκας, προπονητής της Ακαδημίας.

 

Η διαμόρφωση του σκορ 


 

 

 

 

 

 

Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν με 2-0 στο α΄ μέρος με σκόρερ τον Ηλία Παρούτσα (Φωτογραφία πάνω αριστερά) στο 19΄ και στο 30΄ με κοντινά πλασέ, που εκμεταλλεύτηκε τις ισάριθμες ασίστ των Γιάννη Τσούκα και Κωνσταντίνου Γυφτομήτρου. Δοκάρι είχε στο 10ο λεπτό με προσωπική προσπάθεια ο Χρήστος Λέρης.

Στην επανάληψη η Ποταμιά μείωσε στο 39ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Γιάννη Ηλιάδη (Φωτογραφία πάνω δεξιά), ύστερα από σέντρα του Χρήστου Λέρη. Ο 14χρονος Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος (Φωτογραφία κάτω αριστερά) με υπέροχο μακρινό σουτ έκανε το 3-1 στο 44΄, ενώ ο Γιάννης Τσούκας (Φωτογραφία κάτω δεξιά) μετά από συνδυασμό του με τον Γυφτομήτρο πέτυχε το τελικό 4-1.

 




Συνθέσεις Ομάδων

Ακαδημία (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας, Ρεσίτης, Δροσίνης, Τσούκας, Γυφτομήτρος, Μπίκας Β., Μουρτογιάννης, Κελεσίδης Κ., Καραντάνας, Καρδαμπίκης, Παρούτσας

Συμμετείχαν και οι: Σβερώνης Β., Παπαροιδάμης, Ράικος, Καραγιάννης, Σεριανάι

 

Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Χειλάς, Σβερώνης Λ., Τριανταφύλλου, Σαπούνης, Πλεξίδας, Ηλιάδης, Λέρης, Αθανασόπουλος, Μπουμπουρής, Χρυσικός, Σταμούλης Θ.

Έπαιξαν και οι: Μαντζιούτας, Κατσαρός, Γιαννακόπουλος

 

Διαιτητής: Χρήστος Καλαμπάκας (Προπονητής Ακαδημίας)

 

























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος