Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Αίολος-ΑΕΚ 4-0

Σκοράροντας τέσσερις φορές στο πρώτο ημίχρονο ο σαφώς καλύτερος Αίολος επιβλήθηκε σε φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα με 4-0 της φιλότιμης ΑΕΚ.

Η αναμέτρηση διεξήχθη την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 6. Είχε διάρκεια 60 λεπτά.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα έκανε μια καλή προπόνηση εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Ήταν αρκετά ανώτερος από τον αντίπαλο του, με τις δυο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους. Και στο τρίτο τους φιλικό οι «τζιαλομπλού» διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους.

Η ΑΕΚ συμμετέχει χωρίς προπονητή με οργανωτικό υπεύθυνο τον Δημήτρη Κολλημένο, αγωνιζόμενη με αρκετά νέα πρόσωπα και με λίγες προπονήσεις στα πόδια της. Έχει βελτιώσει το αγωνιστικό της προφίλ και θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για όλους, παίζοντας το πρώτο της φιλικό.

Η ομάδα του Προφήτη Ηλία θα αγωνιστεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου για το κύπελλο Ευρυτανίας με την Ποταμιά, ενώ η αντίστοιχη των Αγίων Ευρυτάνων την Κυριακη 10/10 με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 για τον ίδιο θεσμό.

 

Έπαιξε ο Κωτίτσης


 

Από πλευράς Αιόλου συμμετείχε ο 28χρονος Παναγιώτης Κωτίτσης (Φωτογραφία), ο οποίος σκόραρε μάλιστα. Έχει μεταξύ άλλων αγωνιστεί στην Στυλίδα και στον Φωκικό.

 

Όλα στο πρώτο μέρος


  

Στο 13ο λεπτό ο Γιάννης Τσούκας (Φωτογραφία αριστερά) απόφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 1-0, ενώ στο 15ο λεπτό ο Παναγιώτης Χρυσικός (Φωτογραφία κέντρο) μετά από λάθος του αντίπαλου κίπερ έκανε σε κενό τέρμα με διαγώνιο πλασέ το 2-0. Στο 17΄ ο Γιάννης Πιστιόλης (Φωτογραφία δεξιά) με καταπληκτικό μακρινό σουτ σημείωσε το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε μόλις στο 22ο λεπτό με κεφαλιά του Παναγιώτη Κωτίτση, μετά τη σέντρα του Βασίλη Τριανταφυλλόπουλου από δεξιά.

Στην επανάληψη οι δυο ομάδες «αντάλλαξαν» τερματοφύλακες, ο Σπύρος Κοκονδύνης έπαιξε με την ΑΕΚ και ο Κώστας Ιωάννου με τον Αίολο. Δοκάρι είχε με σέντρα-σουτ στο 35΄ ο Γιάννης Τσούκας.

 


Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Κοκονδύνης, Παχής, Σκοπέτος, Τσάρας, Πιστιόλης, Τσούκας, Τριανταφυλλόπουλος Β., Μπόνιας, Ζαραβέλης, Χρυσικός, Κωτίτσης

Έπαιξαν και οι: Φούκας, Μισύρης, Τριανταφυλλόπουλος Α., Τσιγαρίδας, Ιωάννου

 

ΑΕΚ (Δημήτρης Κολλημένος): Ιωάννου, Καββαδίας, Ζανιάς, Λάππας, Τόλης, Κουτούμπας, Μπισμπίκης, Φλωράκης, Τσίπρας, Μάκκας, Καλτσής

Αγωνίστηκαν και οι: Γενιτσαρόπουλος, Γιαννόπουλος, Κολλημένος, Κοκονδύνης

 

Διαιτητές: Νίκος Τριανταφυλλόπουλος (Α΄ Μέρος)/ Γιάννης Τσάρας (Β΄ Μέρος)

 












Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος