Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Πως θα γίνει η 2η φάση του πρωταθλήματος της Futsal League


Η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει: 

"Στην περίπτωση δημιουργίας δύο (2) ομίλων στην Α’ ΦΑΣΗ, θα γίνουν και ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ αγώνες, όπου θα μετάσχουν οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες κάθε ομίλου της κατάταξης της Α’ ΦΑΣΗΣ, με τις εξής διασταυρώσεις: Α1-Β4, Α2-Β3, Β1-Α4 και Β2-Α3. Οι ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ αγώνες θα είναι στα δύο (2) παιχνίδια (εντός και εκτός έδρας), με το σωματείο που έχει την καλύτερη κατάταξη στην Α’ ΦΑΣΗ, να είναι γηπεδούχο στον επαναληπτικό αγώνα. Για την πρόκριση στην ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ και σε περίπτωση από μίας νίκης μεταξύ των ομάδων, θα μετρήσει η συνολική διαφορά των τερμάτων (και όχι τα εκτός έδρας γκολ). Εάν οι δύο ομάδες έχουν επιτύχει ίδιο αριθμό τερμάτων και στα δύο παιχνίδια, τότε στον επαναληπτικό αγώνα θα ακολουθηθεί η διαδικασία της παράτασης και εάν προκύψει εκ νέου ισοπαλία, τότε ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι (από πέντε η κάθε ομάδα).

3. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ – FUTSAL LEAGUE 5X5, θα κριθεί σε ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ, σε αγώνες νοκ άουτ (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ, ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ & ΤΕΛΙΚΟ), οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν σε ουδέτερη έδρα.

4. Η ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση (νικήτρια ΤΕΛΙΚΟΥ αγώνα, πρωταθλήτρια ομάδα) θα προβιβαστεί απ’ ευθείας στην A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ – FUTSAL SUPER LEAGUE."