Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός & Λίβερπουλ-Σίτι με 0% γκανιότα*, Live MatchCombo και αμέτρητα ειδικά στη Stoiximan!


Το clásico των επιθετικών στο Φάληρο και η μάχη των μέσων στο 'Anfield' κόβουν την ποδοσφαιρική ανάσα αυτή την Κυριακή!

Η ώρα για το πρώτο ελληνικό clásico της φετινής σεζόν έφτασε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' για την 5η αγωνιστική της Super League, σε μια μάχη που όπως πολλάκις έχει αποδειχτεί, λίγη σημασία παίζουν η φόρμα και τα ρόστερ. Εντούτοις οι 'ερυθρόλευκοι' φτάνουν με την ψυχολογία στα ύψη σε αυτό το ντέρμπι. Όχι μόνο γιατί βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και γιατί μεσοβδόμαδα θριάμβευσαν στην Πόλη επικρατώντας με σκορ 3-0 της Φενέρμπατσε για τους ομίλους του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει με ικανοποίηση την ομάδα του να ανεβάζει ρυθμό, τις μεταγραφές να προσαρμόζονται ολοένα και καλύτερα και τα προβλήματα να λιγοστεύουν. 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα* και ενισχυμένες αποδόσεις στη Stoiximan

Με ανεβασμένο ηθικό πηγαίνει στο Φάληρο και ο Παναθηναϊκός. Μετά από δύο σερί ήττες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, οι 'πράσινοι' ξέσπασαν στον Βόλο κερδίζοντας με σκορ 5-1 και ανέβηκαν εντός εξάδας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να παραταξει την ομάδα του με τρεις χαφ στο ντέρμπι, σκοπεύοντας να ασκήσει πίεση στους μέσους του αντιπάλου και να μπλοκάρει το παιχνίδι τους. Ποντάροντας και στην κούραση που μπορεί να κουβαλάει ο Ολυμπιακός από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης. 

Με το πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και τα ματς συνεχόμενα, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να φρεσκάρει την εντεκάδα του Ολυμπιακού. Με τον Ελ Αραμπί να παίρνει φανέλα βασικού και να ηγείται της γραμμής κρούσης των Πειραιωτών. Εξάλλου ο Μαροκινός φορ έχει εξαιρετική παράδοση στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σκοράροντας απέναντι του συνολικά πέντε φορές μέχρι σήμερα. Η πιθανότητα να το ξανακάνει την Κυριακή ανοίγοντας το σκορ στο Φάληρο, προσφέρεται σε απόδοση 4.75 στη Stoiximan.

Αλλαγμένος προς το καλύτερο τη φετινή σεζόν για τους 'πράσινους' είναι ο Καρλίτος. Ο Ισπανός φορ τελείωσε την περσινή σεζόν με 6 γκολ και φέτος έχει ήδη βάλει 4 τέρματα στον λογαριασμό του. Θα βρει τις στιγμές του στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, που στηρίζει πολλά στην ικανότητα του Καρλίτος να τελειώνει φάσεις σε πρώτο χρόνο. Το σενάριο να βρει δίχτυα κόντρα και στους 'ερυθρόλευκους' συναντάμε σε απόδοση 5.00 στη Stoiximan.

Super League με κορυφαίες αποδόσεις, αμέτρητα ειδικά & μακροχρόνια στοιχήματα και Live MatchCombo στη Stoiximan!

Σημαντική αναμέτρηση και στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι Κρητικοί μετρούν τέσσερις ισοπαλίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και βγάζουν ένα διαφορετικό προφίλ σε σχέση με πέρσι. Λιγότερο ρίσκο με τη μπάλα, ελεγχόμενο τέμπο και πιο κοντά τις γραμμές. Κομβικό το ματς για τον 'Δικέφαλο', που μετά το νικηφόρο ντέρμπι με την ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να μείνει στο κόλπο της κορυφής. Η κούραση από το 1-1 της Πέμπτης με τη Σλόβαν είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστεί ο Λουτσέσκου, ωστόσο η ανάγκη για το τρίποντο είναι αδιαπραγμάτευτη. 

Ο ΟΦΗ είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα, ικανή στις αντεπιθέσεις και μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Η ποιότητα του ΠΑΟΚ απ΄τη μέση και μπροστά είναι δεδομένη, με ικανούς δημιουργούς και πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Το G/G σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan.

Λίβερπουλ-Σίτι με 0% γκανιότα* και ενισχυμένες αποδόσεις στη Stoiximan!

Μεγάλο ματς ωστόσο δεν έχουμε μόνο στην Ελλάδα. Το απόγευμα της Κυριακής η Λίβερπουλ περιμένει την Μάντσεστερ Σίτι στο 'Anfield', σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού. Οι 'κόκκινοι' έρχονται από το εμφατικό 5-1 επί της Πόρτο στο 'Dragao', ενώ βρίσκονται στην κορυφή της Premier League. Σε απόσταση αναπνοής πίσω τους είναι οι 'πολίτες' (μαζί με άλλες τέσσερις ομάδες στους 13 βαθμούς), που μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν με σκορ 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο 'Parc de Princes'. 

Νωρίς ακόμη στη σεζόν, δεν υπάρχει λόγος για εξεζητημένο ρίσκο στο ντέρμπι του 'Anfield' και κανείς δεν θα πάθει ζημιά σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος. Στις λεπτομέρεις θα κριθεί η αναμέτρηση και στη μάχη του κέντρου. Ο Ναμπί Κεϊτά μοιάζει αναγεννημένος φέτος, έχει πλέον σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Κλοπ και περνάει πολύ παιχνίδι από τα δικά του πόδια. Το ενδεχόμενο να καταφέρει +66 ολοκληρωμένες πάσες κόντρα στη Σίτι, στο 2.40 της Stoiximan. 

Για την ομάδα του Γκουαρδιόλα, η μπαγκέτα είναι στα πόδια του Κέβιν ντε Μπράινε. Κατ' εξοχήν δημιουργός ο Βέλγος διεθνής, είναι αυτός που με... εξωφρενική συχνότητα βγάζει τους συμπαίκτες του φάτσα με το γκολ. Είναι 107 οι ασίστ που έχει με τη φανέλα της Σίτι. Η πιθανότητα να τις κάνει 108 στο 'Anfield', στο 3.25 της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.