Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Με νέο ρόστερ και αγωνιστικό προφίλ η έναρξη προετοιμασίας της ΑΕΚ

Μετά τον Αίολο, την Ακαδημία και την Ποταμιά ήταν η σειρά της ΑΕΚ να αρχίσει την προετοιμασία της. Το συγκρότημα των Αγίων Ευρυτάνων πραγματοποιεί μετά από δυο χρόνια προπονήσεις εν όψει της παρουσίας της στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και στο κύπελλο Ευρυτανίας, έχοντας βελτιώσει το εξωαγωνιστικό της πρόσωπο σε μεγάλο βαθμό, προσθέτοντας στο ρόστερ της πληθώρα ποδοσφαιριστών. Η «πρώτη» έγινε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, παρουσία περίπου 15 ποδοσφαιριστών.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος οι: Δημήτρης Κολλημένος (Επικεφαλής της ομάδας), Δημήτρης Γιαννόπουλος, Μάκης Νιαβής, Χρήστος Καλτσής, Βαγγέλης Ζανιάς, Παύλος Κουτούμπας, Αλέξης Μαστρογιάννης, Νίκος Τσαγιάννης, Γιάννης Φλωράκης, Παναγιώτης Μπλέντζος, Νίκος Μπισμπίκης, Κώστας Καββαδίας, Μάκης Τσάκνης και ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος της Φραγκίστας, ενώ παρόντες ήταν και οι: Γιάννης Τσάκνης, Κώστας Ιωάννου και Αλέκος Οικονόμου.

Οι υποχρεώσεις του συλλόγου αρχίζουν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου με αγώνα κυπέλλου ενάντια στην Ακαδημία.

 

Πρώτος ο Ζανιάς

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ ήταν ο Βαγγέλης Ζανιάς από τον ΠΑΟΚ Καρπενησίου, ενώ «κλεισμένοι» είναι και άλλοι ποδοσφαιριστές, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

 

Οργανωτικός υπεύθυνος


 

Ο «δικέφαλος» συμμετέχει χωρίς επίσημο προπονητή και ο Δημήτρης Κολλημένος έχει τον άτυπο ρόλο του οργανωτικού υπευθύνου στο αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό κομματι. Πρόεδρος του συλλόγου είναι η Ρούλα Σκιαδοπούλου και Γενικός Γραμματέας ο Ηλίας Μπακόλας.

 

Συνεχίζουν 11

Από την περυσινή ομάδα τα δελτία τους επανέκδωσαν οι: Δημήτρης Γιαννόπουλος, Μάκης Νιαβής, Δημήτρης Κολλημένος, Γιάννης Φλωράκης, Αλέκος Οικονόμου, Μάκης Κωστής, Χρήστος Καλτσής, Πάνος Ζιάκας, Γιάννης Λάππας, Κώστας Ιωάννου και Δημήτρης Κοτσιμπός. Φλωράκης από ΑΠΟΚ και Κωστής από Αίολο ήταν οι τελευταίες μεταγραφές της ομάδας, καθώς αποκτήθηκαν λίγο πριν την έναρξη του lockdown και λογίζονται ως νέα αποκτήματα.

 

Παρελθόν 3

Αντίθετα αποχώρησαν οι: Τάκης Χειλάς για την Ποταμιά, Βασίλης Ντότσικας και Χρήστος Σεντής για τον ΑΠΟΚ.

 







Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος