Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Επιστροφή στα γήπεδα για την Ποταμιά με στόχο το «νταμπλ»

Με στόχο την κατάκτηση των δυο τίτλων και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική η Ποταμιά άρχισε την προετοιμασία της. Οι παίχτες του Γιάννη Φλωράκη προπονήθηκαν για πρώτη φορά τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 και 30 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου με τη διοίκηση για μια ακόμη φορά στο πλευρό της. Πρόκειται για την 3η ανδρική ομάδα του νομού που «πατά» χορτάρι μετά τον Αίολο και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.

Στο περυσινό πρωτάθλημα η Ποταμιά μέχρι τη διακοπή του ήταν πρώτη και αήττητη, χωρίς να είχε δεχτεί γκολ, αγωνίστηκε στο κύπελλο Ελλάδος κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, ενώ είχε προκριθεί στον τελικό κυπέλλου Ευρυτανίας κόντρα στον Αίολο, ο οποίος δεν διεξήχθη.

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην πρώτη συγκέντρωση ήταν οι ακόλουθοι: Χρήστος Λέρης, Γιάννης Ζαλοκώστας, Γιώργος Γκορόγιας, Θωμάς Σταμούλης, Κώστας Κουτσουπιάς, Γιώργος Πλεξίδας, Μιχάλης Νούλας, Αντώνης Μαντζιούτας, Γιώργος Καλύβας, Λάμπρος Κατσαρός, Κώστας Μαντζιούτας, Κώστας Γιαννακόπουλος, Κώστας Χειλάς, Φώτης Χρυσικός και Λάμπρος Σβερώνης. Οι τρεις τελευταίοι ανήκαν πέρυσι σε: ΑΕΚ, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και Άγραφα αντίστοιχα.

Οι Μεγαλοχωρίτες είναι οι πολυνίκεις των τίτλων στην Ευρυτανία τα τελευταία χρόνια και συμμετείχε στη Γ΄ Εθνική τη σαιζόν 2019-2020. Αναμένεται να «κονταροχτυπηθεί» για τους δυο τίτλους με τον ενισχυμένο Αίολο.

 

Παραμονή Φλωράκη

Στο προπονητικό «τιμόνι» συνεχίζει ο Γιάννης Φλωράκης. Ο έμπειρος τεχνικός έχει οδηγήσει τους Μεγαλοχωρίτες σε δυο πρωταθλήματα, δυο κύπελλα και ένα Super Cup Ευρυτανίας. Ανέλαβε την Ποταμιά την Άνοιξη του 2018.

 


Χωρίς «Πελέ»

Παρελθόν αποτέλεσε από την ομάδα ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, που μεταγράφηκε στην Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας και τον Αστέρα Σταυρού. Στον Α.Ο. Μεθώνης και τη Μεσσηνία επέστρεψε ο Βασίλης Παρασκευόπουλος, ενώ ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Θανάση Τριανταφύλλου από τον ΑΠΟΚ. Στον Αίολο αναμένεται να συνεχίσει ο Πάνος Χρυσικός.

 

Κοντά το Δ.Σ.

Στην προπόνηση της Ποταμιάς βρέθηκαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Νάσιος, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Γκορόγιας και ο ταμίας Πάνος Ελευθερίου. Σταθερά η διοίκηση του συλλόγου, την οποία συμπληρώνουν ο Αντιπρόεδρος Λάμπρος Φλωράκης και το μέλος Νίκος Μαντζιούτας βρίσκεται κοντά στους ποδοσφαιριστές, στοχεύοντας στην κατάκτηση όλων των τίτλων.

 


Ανεπίσημο ματς

Οι Μεγαλοχωρίτες είχαν αγωνιστεί τον Ιούλιο σε φιλικό ματς εκτός προετοιμασίας με τον Εθνικό Άχνας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-7.

 





















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος