Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για την μικρή Αλεξία


Στο πλαίσιο φιλανθρωπικού σκοπού o Ερμής Σχηματαρίου  σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Τ. Δήμου Τανάγρας  τον Εμπορικό και  
Επαγγελματικό Σύλλογο Σχηματαρίου ,
διοργανώνουν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 5:00 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου φιλικό αγώνα στα πλαίσια προετοιμασίας με την ομάδα της Μυκόνου !!!!

Η μικρή Αλεξία Σαμαρτζή μετά το αιφνίδιο χτύπημα από σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι της ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας ανήμερα του Πάσχα 2019, έχει υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία και σε συνεχή προγράμματα αποκατάστασης.
Η μικρή μαχήτρια νοσηλεύτηκε σε κέντρο αποκατάστασης στο Αμβούργο, χάρη στην τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, δείχνοντας πολύ μεγάλη βελτίωση κι αυτό οφείλεται τόσο στις θεραπείες αποκατάστασης όσο και στην δίψα της για ζωή.
Τους τελευταίους μήνες ωστόσο έχει επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού και η ανάγκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπειών της είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Έπειτα από συστάσεις των ιατρών η μικρή Αλεξία χρειάζεται να μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής “Ευεξία”.

Καλούμε τους συνδημότες μας να δώσουν το παρών το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου, ενώνοντας όλοι μαζί, ακόμα μια φορά, τις δυνάμεις μας για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται και να συνδράμουμε την οικογένεια και το μικρό αγγελούδι που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Κατά την διάρκεια του φιλανθρωπικού αγώνα θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και απόλυτη ασφάλεια θα χειροκροτήσουμε τις δύο μεγάλες ομάδες που θα δώσουν με την σειρά τους τον δικό τους αγώνα για την μικρή Αλεξία.