Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Δημήτρης Ζέρβας: "Ήμασταν η καλύτερη ομάδα"


Ο Ευρυτανικής καταγωγής πορτιέρε του Δούκα και της Εθνικής, Δημήτρης Ζέρβας, μίλησε στο 5Χ5hellas για την παρουσία στα προκριματικά του UEFA Futsal Champions League

Ο τερματοφύλακας του Δούκα και της Εθνικής μας ομάδας, Δημήτρης Ζέρβας, μίλησε στο 5Χ5hellas για την παρουσία των μπλε στα προκριματικά του UEFA Futsal Champions League, όπου δεν ήρθε τελικά η πολυπόθητη πρόκριση στο main round της διοργάνωσης.

"Δείξαμε ότι ως ομάδα μπορούμε να σταθουμε σε υψηλό επίπεδο απέναντι σε δυνατές ομάδες, επομένως σε αυτό το κομμάτι αισθανόμαστε καλά. Αλλά στο τέλος μένει η πικρία, διότι ο στόχος μας ήταν να προκριθούμε και δεν τα καταφέραμε στη διαφορά των γκολ. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου και είναι κρίμα που δεν το επισφραγίσαμε με την παρουσία μας στο main round", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Δυστυχώς, μας στοίχισε η αντίδρασή μας στον πέμπτο παίκτη στον πρώτο αγώνα με τους Αυστριακούς, όταν προηγηθήκαμε με 3-1. Εκείνα τα 5-7 λεπτά ήταν αρκετά για να μην καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και δυστυχώς αυτό έπαιξε ρόσο στο να μην καταφέρουμε τελικά να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Το επίπεδο της ομάδας μας ανεβαίνει, το ελληνικό futsal έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Ο Δούκας κάθε χρόνο ανεβάζει το επίπεδό του, τουλάχιστον στα χρόνια που βρίσκομαι εγώ εδώ, έχουμε νέα παιδιά που έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν. Το ποδόσφαιρο σάλας στην Ελλάδα μέσα από τέτοια παιχνίδια είναι σε θέση να πάει ένα βήμα παραπέρα, αλλά και από την Εθνική ομάδα, η οποία επίσης βλέπουμε ότι βρίσκεται σε άνοδο το τελευταίο διάστημα.

Από 'κει και πέρα, πρέπει να παραδειγματιζόμαστε και να μπαίνει ο πήχης ψηλά, διεκδικώντας προκρίσεις και να μην μας αρκούν οι καλές εμφανίσεις".

Πηγή: 5x5hellas.gr