Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Κόσοβο-Ελλάδα: Εφαλτήριο της 'γαλανόλευκης' αντεπίθεσης η μάχη της Πρίστινα


Κορυφαίες αποδόσεις, Live MatchCombo και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη Stoiximan!

Στη μάχη της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ρίχνεται εκ νέου η Ελλάδα, που αντιμετωπίζει το Κόσοβο στο 'Stadiumi Fadil Vokrri' της Πρίστινα. Στην κορυφή του Group B βρίσκεται η Σουηδία με 9 βαθμούς, ακολουθεί η Ισπανία με 7 και η Ελλάδα είναι στην 4η θέση με 2 βαθμούς αλλά και δύο παιχνίδια λιγότερα από την 'furia roja'.

Στο φιλικό με την Ελβετία, η ομάδα του Τζον Φαν'τ Σιπ απώλεσε ένα αήττητο σερί 10 αγώνων. Ο Παυλίδης βρήκε απάντηση στο γκολ του Ζούμπερ όχι όμως και σε αυτό του Βάργκας, με το τελικό 2-1 να κρίνει την αναμέτρηση υπέρ των γηπεδούχων στη Βασιλεία. Το Κόσοβο πέρασε νικηφόρα από την Γεωργία χάρη σε τέρμα του Μουρίκι από το 18', βρήκε τους πρώτους του βαθμούς στον όμιλο και ανέβηκε στην 3η θέση.

Τα Προκριματικά του Μουντιάλ με αμέτρητα ειδικά στη Stoiximan

Η αναμέτρηση στην Πρίστινα είναι ιδιαίτερα κομβική, αφού η έκβαση της θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό τις ελπίδες των δύο ομάδων στη συνέχεια της διοργάνωσης. Γαλανόπουλος και Μασούρας είναι εκτός μάχης για το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα, ο Μαυροπάνος θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου, αμφίβολος και με λίγες πιθανότητες να δώσει το παρών ο Τζόλης.

Παρά την ήττα από την Ελβετία, όπου ο Τζον Φαν'τ Σιπ δοκίμασε κάμποσα πράγματα, το μομέντουμ για την Ελλάδα είναι θετικό. Με έμφαση στην κάλυψη των χώρων και βελτιωμένη στον τομέα της δημιουργίας, μοιάζει ικανή να κερδίσει ένα παιχνίδι που μοιάζει με τελικό. Το Κόσοβο δεν είναι αμελητέα ποσότητα, έχει ορισμένες καλές μονάδες, αλλά συχνά εμφανίζει μια αφέλεια που στοιχίζει το αποτέλεσμα. Στοιχείο που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Ελλάδα για να πάρει το τρίποντο.

Κόσοβο-Ελλάδα με 0% γκανιότα* και Live MathCombo στη Stoiximan

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης προϊδεάζει ένα μάλλον κλειστό παιχνίδι, που ταιριάζει στην ομάδα του Φαν'τ Σιπ. Δύσκολα θα κριθεί νωρίς και την πιθανότητα να έχουμε γκολ μετά το 68' συναντάμε σε απόδοση 1.88 στη Stoiximan.

Ωστόσο η Ελλάδα εμφανίζεται περισσότερο κυνική εσχάτως, επιχειρώντας να προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες των αγώνων, με βάση τις αδυναμίες του αντιπάλου. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τα 'νεκρά' διαστήματα του Κοσόβου και να φύγει νικήτρια από την Πρίστινα, με τη συνδυαστική επιλογή 2 & under 3,5 γκολ να προσφέρεται σε απόδοση 2.65 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*Αφορά μόνο την επιλογή "Νικητής Αγώνα" πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.