Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Σπουδαία διπλή επιτυχία της Σεμέλης Ζαρμακούπη στην Ουγγαρία


Με διπλή επιτυχία της Σεμέλης Ζαρμακούπη επέστρεψε από την Ουγγαρία και το 26ο Παγκόσμιο Κύπελλο Kick Boxing ο Α.Σ. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Fight Club) που έγινε από τις 17 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Η 19χρονη Σεμέλη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο στυλ Light Contact και το χάλκινο μετάλλιο στο στυλ Kick Light, συμμετέχοντας στην κατηγορία των γυναικών για πρώτη φορά. Μάλιστα η πρωταθλήτρια μας που συμμετείχε σε επτά αγώνες ανέβηκε σε υψηλές βαθμολογικές θέσεις εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ιταλίας (14-24/10 στο Jesolo).

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο έλαβαν μέρος επίσης από πλευράς του Α.Σ. Ευρυτανίας οι: Ηλίας Τρίκκας, Μαρία Κονιαβίτη, Βασιλεία Ασπροποταμίτη και Κωνσταντίνα Αρωνιάδα υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη. Η Ασπροποταμίτη και η Αρωνιάδα κατέλαβαν τέσσερις πέμπτες θέσεις, η Κονιαβίτη δυο πέμπτες, και ο Τρίκκας μια πέμπτη.

Να τονιστεί πως τον Νοέμβριο θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μοντενέγκρο του Μαυροβουνίου με συμμετοχή των: Χαράλαμπου Μπαρμπούτη, Χαράλαμπου Ζαχαράκη, Ηλία Τρίκκα, Μαρίας Κονιαβίτη, Βασιλείας Ασπροποταμίτη, Κωνσταντίνας Αρωνιάδα και Ανδρονίκης Μπαρμπούτη.

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου είχε ως εξής:

«Το 26th Hungarian 🇭🇺Kickboxing world cup 2021 έλαβε τέλος!Ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα της season με πάνω από 3000 συμμετοχές!!Εκεί ο Α.Σ ΤΚΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ βρέθηκε με 5 αθλητες της αγωνιστικής του ομάδας οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε προετοιμασία για το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ/ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πρωτάθλημα!Αν και μετά από αποχή λόγο Covid τα πρώτα μας βήματα ήταν θετικά πρώτον γιατί δεν είχαμε τραυματισμους και δεύτερον γιατί όλοι πήγαμε ένα βήμα πιο πάνω!!!

Αναλυτικά:

🔹️Ζαρμακουπη Σεμέλη:δεύτερη🥈 και τρίτη θέση 🥉στην κατηγορία- 55kg γυναικών(αν και η μικρότερη σε αυτή την καινούρια κατηγορία _γυναικών_ έδειξε την υπεροχή της μετά από  7 δυνατούς αγώνες )!

🔹️Κονιαβιτη Μαρία:2 Πέμπτες θέσεις στην κατηγορία-55kg νέων νεανίδων (2 οριακές ήττες πριν την είσοδο στα μετάλλια)

🔹️Αρωνιαδα Κωνσταντίνα

&

🔹️Ασπροποταμιτη Βασιλεία:4 Πέμπτες θέσεις στις κατηγορίες-55kg -60kg νεανίδων  (μακράν η χειρότερη κλήρωση και για τις 2 αθλήτριες μας καθώς βρήκαν τις πρωταθλήτρια τις κατηγορίας τους λιγο πριν τα μετάλλια καθώς έπαιζαν διπλούς αγώνες σε 2 κατηγορίες κιλων)

🔹️Τρικας Ηλιας:1 Πέμπτη θέση στην κατηγορία-47 kg παίδων (δυστυχώς δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε και κάναμε αρκετά λάθη τα οποία θα διορθώσουμε στο μελλον)

Τελος, θα ήθελα να πω Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και τον προσωπικό τους αγώνα σε αυτές τις δύσκολες εποχές και την συμμετοχή τους σε ένα τέτοιο πρωταθλημα παγκοσμιου βεληνεκούς!!’