Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

«Πρώτη» για την ποδοσφαιρική ομάδα σάλας του Καρπενησίου

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε το Καρπενήσι Futsal. Ο μοναδικός σύλλογος ποδοσφαίρου σάλας της Ευρυτανίας και πρώτος της Στερεάς Ελλάδας συγκεντρώθηκε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι Καρπενησιώτες δεν κατάφεραν να πετύχουν στο περυσινό πρωτάθλημα τον στόχο της ανόδου, μετά και την 4η τους θέση στο Final 4 της Futsal League, ωστόσο κάνουν μια νέα αρχή, εντάσσοντας ήδη αρκετούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους.

Ο Πρόεδρος Νίκος Κωστής και ο προπονητής Δημήτρης Αντωνίου μίλησαν στους παίχτες για τους στόχους της σαιζόν και το αγωνιστικό πλάνο, προτού ακολουθήσει το πρώτο «χαλάρωμα», με τις απουσίες να είναι αρκετές και δικαιολογημένες.

Παραβρέθηκαν οι περυσινοί ποδοσφαιριστές: Γιάννης Τσούκας, Βασίλης Δόσης, Αλέκος Οικονόμου, Θωμάς Τσίπρας, Πάνος Αζακάς και οι νέοι Γιώργος Πλεξίδας, Χρήστος Λέρης και Γρηγόρης Παπαϊωάννου.

Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι παίχτες της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και το κύπελλο Ελλάδος.

 

Ανανέωσε με Αντωνίου

Το Καρπενήσι θα καθοδηγήσει για μια ακόμη χρονιά ο 58χρονος Δημήτρης Αντωνίου.

 


Φιλικό με Λάρισα

Οι Ευρυτάνες θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 στο κλειστό του Αγίου Θωμά τη Λάρισα Futsal του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Οι δυο ομάδες θα είναι αντίπαλες και στη Β΄ Εθνική σάλας.

 

Η διοικητική παρουσία

Τη διοίκηση του συλλόγου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Νίκος Κωστής, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Κολλημένος, ενώ παρών ήταν και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Πάνος Καραγιάννης.

 


Πιθανόν σε ομίλους

Η ΠΕΠΣΣ εξετάζει το ενδεχόμενο διεξαγωγής της Futsal League σε ομίλους, καθώς νέες ομάδες έχουν δημιουργήσει από πλευράς επαρχίας οι: Λαμία, Τύρναβος και Τρίκαλα. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 10 Οκτωβρίου και το κύπελλο στις 3 του ίδιου μηνός. Η κλήρωση των διοργανώσεων έχει οριστεί για τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

 















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος