Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχαριστεί τον Άτλαντα ο Ερμής και ο Νίκος Οικονόμου


Ο Ερμής Σχηματαρίου απέκτησε από τον Άτλαντα Καρπενησίου τον Γεράσιμο Ανδρέου, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ενώ πριν από μικρό χρονικό διάστημα είχε πάρει και τον αδερφό του Παύλο.

Σε ανακοίνωση του ο Ερμής Σχηματαρίου αναφέρει: ”Η ομάδα μας συνεχίζει να επενδύει σε νέα παιδιά κάνοντας την υπόσχεση μας πράξη!!! Με πρωταρχικό στόχο το μέλλον μας, ο σύλλογος μας ανακοινώνει την συνεργασία με τον αθλητή Γεράσιμο Ανδρέου. Ο Γεράσιμος είναι γεννηθείς το 2005 / 1.85 cm.
Νικος Οικονόμου: “Επενδύοντας σε παιδιά με αγάπη για το μπάσκετ τους παρέχουμε το χώρο ώστε να εξελιχθούν κ να αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου μας. Με εφόδια την υπομονή και την επιμονή θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε αυτό που έχω ως όραμα για τον Ερμή Σχηματαρίου.
Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την διοίκηση του Άτλαντα για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν παραχωρώντας μας τους αθλητές καθώς και το τεχνικό επιτελείο που παρείχαν τις σωστές βάσεις στα πρώτα βήματα αυτών των αθλητών ώστε να ανοιχτούν νέοι ορίζοντες στο χώρο της καλαθοσφαίρισης ” .
 
Πηγή: www.stereabasket.gr