Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεκίνησαν οι εγγραφές του ΑΟΛ Εύρυτος


 

 

 

 

 

 

Από τις 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται οι εγγραφές για τον κολυμβητικό σύλλογο ΑΟΛ Εύρυτος, προπονητές του οποίου είναι οι: Ηλίας Τσιγαρίδας, Βίβιαν Πασσά και Ρόζμαρι Ζαβού.

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ μας ξεκινούν💦για αυτό:

✅Εάν είστε ενήλικας και θελετε να μάθετε κολύμπι με ασφάλεια ξεπερνώντας τον φόβο σας για το νερό ✅Εαν θέλετε τα παιδιά σας να αγαπήσουν το νερό, διασκεδάζοντας κολυμπώντας

✅Εάν θέλετε να συνδυάσετε την άσκηση στο νερό ως μέσο αποκατάστασης τραυματισμών και παθήσεων,

⭐️Οι εξειδικευμένοι και συνεχώς ενημερωμένοι προπονητες μας είναι οι κατάλληλοι για εσάς! Μέσα από οργανωμένα προγράμματα κολύμβησης όλων των επιπέδων μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας!

💙Η έναρξη και η λειτουργία όλων των τμημάτων μας θα γίνει λαμβάνοντας ολα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας σύμφωνα με το πρωτόκολλο και τις οδηγίες της ΓΓΑ διασφαλίζοντας πάνω από ολα την ατομική και δημόσια υγεία!

📌Μπορειτε να μας βρείτε στο γραφείο μας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησιου, από σημερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και καθε μέρα Δευτέρα έως Παρασκευη απογευματινές ώρες (μετά τις 4:30μμ) ή στα τηλέφωνα 📞6972297908, 6971960277. Bibian Passa Ilias Tsigaridas Rozmarie Zavou|»