Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Μεγάλα ονόματα του αθλητισμού διέμειναν στο ίδιο κατάλυμα

 



 

 

 

Αρκετά σημαντικά ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου πέρασαν από το Καρπενήσι ως μέλη του τεχνικού επιτελείου η με άλλο πόστο, με διαμονή στο Lecadin

Μεταξύ αυτών με την ΑΕΛ βρέθηκαν στην πόλη μας ο προπονητής Κώστας Φραντζέκος, παλαιός διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ο βοηθός του Ηλίας Κώτσιος, άλλοτε μέλος του Παναθηναϊκού και οι πρώην πρωταθλητές Ελλάδας. Επιπλέον μέλη της είναι δυο άνθρωποι που έχουν αφήσει το στίγμα του στη Λάρισα και έχουν υπάρξει με αυτή πρωταθλητές και με διεθνείς συμμετοχές και δεν είναι άλλοι από τον Γενικό Διευθυντή Τάκη Παραφέστα και τον βοηθό Μιχάλη Ζιώγα.

Με την Α.Ε. Μυκόνου ο τεχνικός σύμβουλος Σάκης Τσιώλης, με καταγωγή από την Ευρυτανία, έχοντας σπουδαίες διακρίσεις ως προπονητής, αλλά και ως διεθνής ποδοσφαιριστής, όντας διεθνής με την ΑΕΛ. Γενικός Αρχηγός της ίδιας ομάδας είναι ο Πέτρος Γιαβρούτας, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο ως δεινός φορ της Δ΄ Εθνικής και παίξει και στην Α΄ Εθνική με τον Αθηναϊκό. Την ομάδα γύμνασε επίσης ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος με παρουσία στον Ολυμπιακό μεταξύ άλλων, ενώ υπήρξε και πρωταθλητής τριών χιλιομέτρων στον στίβο.

Δεν γινόταν να παραλειφθεί η παρουσία του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου, που αποτελεί τον κορυφαίο προπονητή βάδην με παρουσία σε 6 Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τέλος επικεφαλής των Diamonds είναι ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής Διαμαντής Αθανασίου, που είναι ιδιοκτήτης και προπονητής της ακαδημίας.

 





*Στις φωτογραφίες διακρίνονται κάποια από τα σημαντικά αυτά ονόματα με τον εκ των υπευθύνων του ξενοδοχείου Πέτρο Ντίνα.