Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Aνανέωσε με Αντωνίου και μπαίνει σε προπονητικούς ρυθμούς το Καρπενήσι Futsal


 Η νέα σαιζόν βρίσκει στη Futsal League (Β΄ Εθνική σάλας) το Καρπενήσι Futsal, που ξεκίνησε τις διεργασίες για τη συμμετοχή του σε αυτή. Ο Δημήτρης Αντωνίου θα βρίσκεται και φέτος στην τεχνική ηγεσία, με τις δυο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους.

Η προετοιμασία του συλλόγου θα αρχίσει την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου και ώρα 7, ενώ φιλικό ματς «κλείστηκε» για την Κυριακή 26/9 με τη Λάρισα Futsal και ώρα 5 στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Επιπλέον οι Καρπενησιώτες έχουν πραγματοποιήσει τις πρώτες τους μεταγραφικές κινήσεις, εντάσσοντας τους: Χρήστο Λέρη, Γρηγόρη Παπαϊωάννου, Βαγγέλη Αθανασόπουλο και Γιώργο Πλεξίδα, Στάθη Φακίτσα, ενώ στο ρόστερ παρέμειναν 14 ποδοσφαιριστές.

Το κύπελλο αρχίζει στις 3 Οκτωβρίου και το πρωτάθλημα στις 10 Οκτωβρίου. Οι κληρώσεις για τις δυο διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου. 

Η ανακοίνωση για την ανανέωση του Δημήτρη Αντωνίου: 

"Το Καρπενήσι Futsal ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Αντωνίου!
Ο κ. Αντωνίου με καταγωγή από το Λιανοκλάδι Φθιώτιδας είναι ιδιοκτήτης και προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, από την οποία αναδείχτηκε ο διεθνής Παναγιώτης Λιάγκας του Λεβαδειακού.
Έχει επίσης προπονήσει την Παλλαμιακή Φθιώτιδας, τον ΑΠΟΚ, τον Αίολο, τον Εύρυτο Λαγκαδιάς, τα Άγραφα και τη Μυρίκη, ενώ είναι και ενωσιακός τεχνικός της ΕΠΣ Ευρυτανίας επί σειρά ετών. Έχει διατελέσει βοηθός προπονητή του Πανιωνίου την περίοδο 2001-2002 στην Α΄ Εθνική. Ως ποδοσφαιριστής πέρασε από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου, την Παλλαμιακή, τον ΑΠΟΚ και τον Αίολο. Είναι ένας άνθρωπος με σημαντική προσφορά στον αθλητισμό, τον οποίο υπηρετεί επί σειρά ετών.
Είναι πατέρας του Ολυμπιονίκη της χιονοδρομίας Γιάννη Αντωνίου και του ποδοσφαιριστή Πάνου Αντωνίου
Η διοίκηση της ομάδας είναι σε συζητήσεις με αρκετούς προπονητές ώστε να πλαισιώσουν τον κύριο Αντωνίου στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου!"