Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Συνέχεια επιτυχιών για την ΑΛΑΚ και 2η θέση για τον Παπαβασιλείου στη Ζάκυνθο


Στο νησί της Ζακύνθου πραγματοποιήθηκε το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου ο 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift με την ΑΛΑΚ να εκπροσωπείται από τους:  Κώστα Τσιάκα, Γιώργο Θεοδωρογιάννη, Γιάννη Παπαβασιλείου, Βαγγέλη Μαυραγάνη στην κατηγορία street legal και τους: Πάνο Ράπτη και Πάνο Κίτσιο στην κατηγορία pro. Όλοι οι οδηγοί της Λέσχης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια απαιτητική πίστα.

Στην κατηγορία Street Legal (29 συμμετοχές) ο Γιάννης Παπαβασιλείου με BMW είχε εξαιρετικά περάσματα και έφτασε στη 2η θέση, ανεβαίνοντας στο βάθρο για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα. Ο Κώστας Τσιάκας με Opel Oscona ήταν πολύ θετικός, αλλά η πορεία του σταμάτησε στους «8» από τον Παπαβασιλείου. Ήταν 6ος και παραμένει πρώτος στη συνολική βαθμολογία.

Στο ντεμπούτο του ο Βαγγέλης Μαυραγάνης με BMW ήταν πολύ καλός και έφτασε έως τους «16», ενώ ο Γιώργος Θεοδωρογιάννης με Subaru Impreza δεν κατάφερε να μπει στο Top 16.

Στην απαιτητική κατηγορία Pro (17 συμμετοχές) ο Πάνος Ράπτης με Nissan 200sx έφτασε έως τις νοκ-άουτ «μάχες» με πολύ καλή προσπάθεια, ενώ ο Πάνος Κίτσιος με Toyota Corolla δεν κατάφερε να εισέλθει σε αυτές. Για μια ακόμη φορά πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ΑΛΑ Καρπενησίου.