Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Βάζει τα θεμέλια για το Α΄ τοπικό η φιλόδοξη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002

Την προετοιμασία της εν όψει του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας άρχισε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Η «πρώτη» διεξήχθη την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και οι προπονήσεις συνεχίστηκαν καθημερινά. Πρόκειται για τον δεύτερο σύλλογο του τοπικού που αρχίζει προπονήσεις μετά τον Αίολο.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα στοχεύουν μια αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και στο κύπελλο Ευρυτανίας, συμμετέχοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τους πιτσιρικάδες της να αποκομίζουν νέες εμπειρίες σε επίπεδο ανδρών. Στο περυσινό πρωτάθλημα στη σύντομη παρουσία τους λόγω της διακοπής έδειξαν ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Στην ομαδική φωτογραφία με το νέο κόκκινο προπονητικό σετ διακρίνονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές από πάνω αριστερά: Κυριάκος Καρδαμπίκης, Παναγιώτης Μπίκας, Γιώργος Κελεσίδης, Παναγιώτης Λάππας, Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος, Ναπολέων Μουρτογιάννης, Αλέξανδρος Κοτρώνης και από κάτω αριστερά οι: Γιάννης Υφαντής, Γιάννης Καραγιάννης, Άγγελος Ρεσίτης, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Γιούλι Σεριανάι και Κώστας Κελεσίδης.

 

Με Αντωνίου& Καλαμπάκα



 

 

 

 

 

 

 

Την ομάδα προπονούν ο Δημήτρης Αντωνίου και Χρήστος Καλαμπάκας. Οι δυο τους είναι οι ιδρυτές του συλλόγου, που συμπληρώνει το 2022 20 χρόνια ιστορίας. Η ομάδα συμμετέχει για 2η συνεχόμενη σαιζόν στο Α΄ τοπικό, έχοντας πέρυσι στο «τιμόνι» της τον Δημήτρη Τσιγαρίδα, ο οποίος συνεχίζει στον Αίολο.

 

«Παράσημο» ο Λιάγκας

Από την Ακαδημία άρχισε την καριέρα του ο διεθνής με την Κ21 ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού Πάνος Λιάγκας, που συμμετέχει στη Super League 2. Πρόσφατα επίσης ο Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος πέρασε από το «μικροσκόπιο» της Κ15 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ αρκετά παιδιά από τα τμήματα υποδομής βρίσκονται υπό παρακολούθηση και συμμετέχουν στα καμπ του «δικεφάλου».

 

Επέστρεψε στον ΑΠΟΚ

Ο δανεισμός του αμυντικού Μάριου Πατρώνη ολοκληρώθηκε και ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανήκει ξανά στον ΑΠΟΚ.

 

Επικαιροποίησε τα στοιχεία

Η ομάδα που απέκτησε πρόσφατα νέο 5μελες διοικητικό συμβούλιο επικαιροποίησε τα στοιχεία της στο μητρώο της ΓΓΑ, με την αίτηση της να γίνεται αποδεκτή.

 

Τα αδέρφια Κελεσίδη


 

 

 

 

 

 

Στις προπονήσεις συμμετέχουν τα αδέρφια Γιώργος και Κώστας Κελεσίδης, που άρχισαν από την Ακαδημία και τα προηγούμενα χρόνια έπαιξαν στο Α΄ τοπικό με τον ΠΑΟΚ Καρπενησίου.

 

Άρχισαν και οι ακαδημίες

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου άρχισαν προπονήσεις για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 και τα τμήματα ποδοσφαίρου της ακαδημίας.

 










Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος

Φωτογραφίες: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002