Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Φραντζή-Αίολος 0-1

Τις νίκες του διπλασίασε ο Αίολος σε Φθιωτικό έδαφος, ο οποίος επιβλήθηκε με 1-0 του Φραντζή χάρης σε τέρμα του Άγγελου Παχή στο β΄ μέρος.

Το φιλικό ματς προετοιμασίας διεξήχθη το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 στο γήπεδο του Φραντζή, έχοντας διάρκεια περίπου 82 λεπτά και με παρουσία αρκετού κόσμου.

Το Φραντζή των Γιάννη Αποστόλου και Κώστα Τσαπραζλή παρουσίασε καλό πρόσωπο στον αγώνα και είχε θετική παρουσία. Η ομάδα συνεργάστηκε φέτος με την ακαδημία Serpanos F.C. και θα αγωνίζεται στη Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα χωρίς να κινηθεί στα ίδια στάνταρ απόδοσης συγκριτικά με το πρώτο του παιχνίδι πήρε δίκαια τη φιλική νίκη, καταφέρνοντας να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και σε αυτό το ματς. Οι Ευρυτάνες βαδίζουν σε πολύ καλό δρόμο και αναμένεται να «κονταροχτυπηθούν» με την Ποταμιά για τους δυο τίτλους.

Οι Καρπενησιώτες αρχίζουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου με δυνατό παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Ποταμιά. Το Φθιωτικό συγκρότημα έχει ήδη δώσει δυο επίσημα ματς για τον ίδιο θεσμό. Να τονιστεί πως το διήμερο 10 και 11/10 και οι δυο ομάδες έχουν ρεπό.

 

2/2

Δυο εβδομάδες νωρίτερα η ομάδα του Δημήτρη Τσιγαρίδα είχε επικρατήσει στην Σπερχειάδα με 0-4 της Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας. Την 14μελη αποστολή ποδοσφαιριστών που ταξίδεψε ξανά με λεωφορείο συνόδεψαν ο Πρόεδρος Κώστας Σιταράς και ο Γενικός Αρχηγός Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος και φυσικά το τεχνικό επιτελείο των: Δημήτρη Τσιγαρίδα και Χρήστου Γιαννίτσαρη.

 

Βοηθός ο Σέλελης


 

Τον ρόλο του πρώτο βοηθού στο ματς είχε ο Γιάννης Σέλελης της ΕΠΣ Ευρυτανίας, ο οποίος διαμένει στη Λαμία.

 

Δυο χρόνια μετά

Οι δυο ομάδες είχαν αγωνιστεί σε φιλικό ματς το 2019 στο Καρπενήσι, με τον Αίολο να επικρατεί με 2-1.

 

Στη Β΄ ΕΠΣΦ

Η ομάδα του Φραντζή λαμβάνει μέρος στον 2ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας, αρχίζοντας τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα τη 2η αγωνιστική κόντρα στην Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας στις 16 και 17 Οκτωβρίου, καθώς στην πρεμιέρα έχει ρεπό. Το Φραντζή και η Ακαδημία Σερπάνος F.C. του Θανάση Σερπάνου ένωσαν τις δυνάμεις τους, κάνοντας μια αρκετά αξιόλογη προσπάθεια.

 


Έπαιξε κύπελλο

Το Φραντζή γνώρισε τον αποκλεισμό για το κύπελλο Φθιώτιδας από την Προοδευτική Λάρυμνας, που επιβλήθηκε με 7-0 και στα δυο ματς. Η Λάρυμνα συμμετέχει στην Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας.

 

Χωρίς γκολ


 

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Από πλευράς Αιόλου αποχώρησε στα πρώτα λεπτά ως τραυματίας ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Ίβρος, που πέρυσι έπαιξε στην Ακαδημία. Τη θέση του πήρε ο Κώστας Σερπάνος.

 

Βρήκε δίχτυα


 

Το συγκρότημα του Προφήτη Ηλία ευτύχησε να πετύχει το νικητήριο γκολ στην επανάληψη με τον νεοαποκτηθέντα Άγγελο Παχή (Φωτογραφία) με πλασέ σε κενή εστία, μετά την σέντρα του 14χρονου Θανάση Καρφή. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά νωρίτερα λόγω ελλιπούς φωτισμού στο γήπεδο.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Φραντζή (Γιάννης Αποστόλου& Κώστας Τσαπραζλής): Γκιολές, Κάλλος, Γκίστι, Αρβανίτης, Σουβαλιώτης, Τσαπραζλής, Ντούλας, Θωμόπουλος, Παπακώστας, Γερογιάκομος, Κεκετσίδης

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαυγέρης, Κρέτσας

 

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Κοκονδύνης, Σκοπέτος, Μισύρης, Ίβρος, Τσάρας, Φούκας, Μπόνιας, Παχής, Πιστιόλης, Χρυσικός, Τσούκας

Έπαιξαν και οι: Σερπάνος, Καρφής, Τσιγαρίδας

 

Διαιτητής: Λοίζος Δημητρίου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

1ος Βοηθός: Γιάννης Σέλελης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Αποστόλης Μανίκας (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος