Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Δεν κατεβαίνει στη Super League 2 η ΠΑΕ Σαντορίνη που είχε "κλείσει" Καρπενήσι


Δυσάρεστα είναι τα νέα για την ομάδα της Σαντορίνης καθώς πέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ, κάνοντας γνωστό ότι δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Super League κι έτσι θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το “βάρος” της συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, θα το επωμιζόταν στις πλάτες του ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Φουστέρης.

Η εγγυητική και η ΑΜΚ σαφώς και αποτελούν “αγκάθι” για τις ομάδες, όπως και για το συγκεκριμένο σωματείο το οποίο όμως έχει ένα ακόμα μείον: Δεν έχει γήπεδο!

Έτσι, θα πρέπει να δώσει όλα τα παιχνίδια, εκτός έδρας ουσιαστικά. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί, η διοίκηση θα πλήρωνε για όλα τα ματς σαν να παίζει εκτός!

Πέρσι, η ομάδα αγωνιζόταν στη Νάξο και πέραν του οικονομικού, οι παίκτες είχαν καταβληθεί από τα ταξίδια.

Η πολιτεία, δεν αφουγκράστηκε το πρόβλημα και έτσι περνάει ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία για το νησί να φιλοξενήσει αγώνες υψηλού επιπέδου, όπως της Super League 2 αλλά και να εκπροσωπηθεί από δική του ομάδα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

 Η διοίκηση κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια μέχρι τελευταία στιγμή όμως δεν επήλθε… λευκός καπνός.

Όπως και να ‘χει η Σαντορίνη πέρσι διέγραψε στην Football League εξαιρετική πορεία και οι Σαντορινιοί μπορούν να είναι περήφανοι γι’ αυτό.

Η ΠΑΕ Σαντορίνη επρόκειτο να προπονηθεί στο Καρπενήσι από τη 1 έως τις 20 Αυγούστου, με διαμονή στο Montana, ωστόσο τα δεδομένα με τη μη συμμετοχή της ομάδας στη Super League 2, αλλά στη Γ΄ Εθνική αλλάζουν. 

Πηγή:mikriliga