Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Απέκτησε και τον Δημήτρη Γούλα o Κυπάρισσος Αντίκυρας


Η διοίκηση του σωματείου της Αντίκυρας ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού - αμυντικού μέσου Δημήτρη Γούλα (Κατάγεται από την Γρανίτσα).

Σε μια ακόμη σπουδαία μετεγγραφή προχώρησαν την Πέμπτη, 19/8, οι διοικούντες τον Αθλητικό Ομιλο Αντίκυρας "Κυπάρισσος".

Οι άνθρωποι της διοίκησης του σωματείου που "τάραξε τα λιμνάζοντα νερά" του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικά του ερασιτεχνικού με την ανακοίνωση της μετεγγραφής (χθες) του Παναγιώτη Κόρμπου, οι οποίοι δείχνουν οτι έχουν πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο τους και θέλουν να δείξουν οτι θα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, ανακοίνωσαν απόψε την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας και με τον Δημήτρη Γούλα.

Μετά και από την απόκτηση αυτού του πολύ έμπειρου αμυντικού - αμυντικού μέσου, η ομάδα της Αντίκυρας δυναμώνει ακόμη περισσότερο και προστίθεται μια ακόμη σημαντική λύση - "όπλο" στα χέρια του προπονητή, στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Η ανακοίνωση:

"O Α.Ο. ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ  βρισκεται στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσει την εναρξη συνεργασιας με τον ποδοσφαιριστη  ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΟΥΛΑ.

Ο Δημητρης διαθετει πλουσιο παλμαρε και  μεγαλη πειρα ,αποτελοντας ετσι μια ακομα σημαντικη προσθηκη για την ομαδα  μας.

Εχει αγωνιστει σε:

-Λεβαδειακο

-Μαρτινο

-Δηλεσι

-Καλαποδι

-Αλιαρτο

-Θηβα

-Αμβρυσσεα Διστομου.

Δημητρη σε καλωσοριζουμε στην οικογενεια του Κυπαρισσου και σου ευχομαστε καλη ποδοσφαιρικη χρονια με υγεια και πολλες επιτυχίες!". 

Πηγή: www.starsports.gr