Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Ακυρώθηκε λόγω κρούσματος η προετοιμασία του Άρη στο Καρπενήσι


Κρούσμα κορονοϊού σε μέλος του αντρικού τμήματος μπάσκετ ανακοίνωσε ο Άρης, με αποτέλεσμα να ακυρώσει την προγραμματισμένη μετάβαση στο Καρπενήσι

Οι «κιτρινόμαυροι» του Γιάννη Καστρίτη θα πραγματοποιούσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους επί ευρυτανικού εδάφους, με άφιξη στις 30/8 και αναχώρηση στις 5 Σεπτεμβρίου, διαμένοντας στο Montana .

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα Covid-19 το οποίο αφορά σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας. Βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου της Basket League, η ομάδα μπαίνει σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, κάτι που σημαίνει ότι ακυρώνεται η μετάβαση στο Καρπενήσι, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 30/8, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Το κρούσμα βρίσκεται ήδη σε καραντίνα και ο ΑΡΗΣ ακολουθεί όλα τα μέτρα με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ έχει ήδη ενημερώσει τον ΕΣΑΚΕ γι’ αυτήν την εξέλιξη. Η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις στο «Nick Galis Hall» και την ερχόμενη Δευτέρα όλο το αγωνιστικό τμήμα θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ Covid-19. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, 23/8, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, όλη η ομάδα και το «σταφ» υποβλήθηκαν σε τεστ, τα οποία ήταν αρνητικά», αναφέρει η ΚΑΕ.

 

Πηγή: Ευρυτανικά Νέα