Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Μετατροπή της ΟΔΠΕ σε ΕΔΠΕ με στόχο να ενταχθεί στην ΕΠΟ

 


Το δρόμο της «Ένωσης Προπονητών» ακολουθεί η ΟΔΠΕ έτσι ώστε και αυτή να καταφέρει να γίνει μέλος της ΕΠΟ με δικαίωμα ψήφου. Παρόλο αυτά η ΟΔΠΕ καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να γίνονται και κινήσεις άλλων διαιτητικών παραγόντων προς αυτή την κατεύθυνση.
Η καταστατική μετονομασία της ΟΔΠΕ δεν σημαίνει αυτόματα και η αποδοχή της από την Γενική συνέλευση της ΕΠΟ και οι επόμενες κινήσεις όλων των παραγόντων αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ακολουθεί το δημοσίευμα του SoccerPlus:
Με την υπ’ αριθμ. 32/2021 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Πειραιά (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού του εδρεύοντος στον Πειραιά σωματείου με την επωνυμία «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Δ.Π.Ε.)» και συγκεκριμένα η αναδιατύπωση και η εναρμόνιση του με την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία, όπως αναλυτικότερα αποτυπώνονται στο από 24-07-2021 κωδικοποιημένο αποτελούμενο από 33 άρθρα καταστατικό του, που εγκρίθηκε από την ΓΣ των μελών του.
Πλέον θα φέρει τον διακριτικό τίτλο Ένωση Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας.
Η συγκεκριμένη αλλαγή έγινε ώστε ΕΔΠΕ να προχωρήσει στα επόμενα βήματα που απαιτούνται να γίνει μέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ.
 
Πηγή: www.insport.gr