Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Επιστροφή του Κώστα Ρούσση στη Λάρυμνα


Ένας από τους κορυφαίους σκόρερ των φθιωτικών γηπέδων επέστρεψε στην Προοδευτική Λάρυμνας. Η λοκρική ομάδα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του έμπειρου σέντερ φορ, Κώστα Ρούσση, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΟ Κόκκινου. Ο 39χρονος έχει αγωνιστεί στον Αίολο και αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣΕ.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΚΩΣΤΗ ΡΟΥΣΣΗ ένα δικό μας παιδί ,έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και έναν από τους κορυφαίους σκόρερ τον φθιωτικων γηπέδων, άλλωστε τα τελευταία τρία χρόνια έχει χρηστεί 2 φορές πρώτος σκόρερ με την φανέλα της Λάρυμνας, είναι δεδομένο ότι η παρουσία του θα μας βοηθήσει σημαντικά   να πρωταγωνιστήσουμε στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Κωστής  ήταν  από τους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας που έκανε η ομάδα μας πριν από δυο σεζόν διεκδικώντας το πρωτάθλημα, του ευχόμαστε  να έχει μια πλούσια παραγωγική χρονιά με πολλά γκολ και να μπορέσουν να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει σαν ομάδα την νέα ποδοσφαιρική χρονιά».

Πηγή: www.starsports.gr