Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Στη Β" Εθνική με τον Ερμη Σχηματαριου ο Παύλος Ανδρέου


Σημαντική μεταγραφή για τον ταλαντούχο αθλητή του Άτλαντα Παύλο Ανδρέου, που θα φορά πλέον τα χρώματα του Ερμή Σχηματαρίου, ομάδα της Β" Εθνικής, της οποίας Πρόεδρος είναι ο Ευρυτανας Φάνης Φλωτσιος και προπονητής ο σπουδαίος βετεράνος διεθνής άσος Νίκος Οικονόμου. 0 18χρονος ειναι ο δεύτερος αθλητής μετά τον Δημήτρη Σεριαναι του Εσπέρου Λαμίας, που μεταγράφεται από τον σύλλογο του Καρπενησίου και ετοιμάζεται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του. Η ανακοίνωση του Ερμή: "Η Διοίκηση του Ερμή Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το νεαρό αθλητή, Παύλο Ανδρέου.

Ο Παύλος Ανδρέου γεννήθηκε 2003, είναι 18 χρονών και αγωνίζεται στις θεσεις 1-2 και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την ομάδα μας, προερχόμενος από το Γυμναστικό Σύλλογο «Άτλαντας 2008».
Θα θέλαμε μέσω της παρούσας ανακοίνωσης να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο, Γυμναστικό Σύλλογο «Άτλαντας 2008» για τη συμφωνία παραχώρησης του παίκτη, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το project που έχει εκπονήσει ο σύλλογος μας και δη ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Οικονόμου, προκειμένου να δοθεί φέτος περισσότερος ουσιαστικός χώρος και χρόνος σε νέα παιδιά ..

Για τη μεταγραφή του Παύλου Ανδρέου μίλησε ο Πρόεδρος του συλλόγου, Φάνης Φλώτσιος:«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγο «Άτλαντας 2008» που με την ενέργεια της να μας παραχωρήσει τον Παύλο, δηλώνει την έμπρακτη στήριξη της στο project του Ερμή Σχηματαρίου, ούτως ώστε ο σύλλογος μας να βοηθήσει στην εξέλιξη του μπάσκετ της περιοχής μας και το Σχηματάρι να γίνει ένα μπασκετικό κέντρο όλης της χώρας. Πιστεύουμε στις δυνατότητες του Παύλου και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να κυλήσει αρμονικά, με βάση τα αθλητικά ιδεώδη που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ως Ερμής Σχηματαρίου».