Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Αναβάλλεται ο «9ος ποδηλατικός άθλος της Ρούμελης»


«Οδηγούμαστε σε αυτή την απόφαση λόγω των υγειονομικών συνθηκών και των φυσικών καταστροφών που έχουν συντελεστεί» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις πρωτοφανείς συνθήκες που επικρατούν την περίοδο αυτή στη χώρα μας (πυρκαγιές-πανδημία), με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στους συναθρώπους μας, το φυσικό περιβάλλον και το θεσμό του Ποδηλατικού Άθλου Ρούμελης, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναβολή του 9ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης.

Οδηγούμαστε σε αυτή την απόφαση λόγω των υγειονομικών συνθηκών και των φυσικών καταστροφών που έχουν συντελεστεί, θεωρώντας ανεύθυνο από την πλευρά μας να εκθέσουμε τους ποδηλάτες, τους εθελοντές και όσους θα βρίσκονταν μαζί μας σε κίνδυνο λόγω του αυξημένου ιικού φορτίου της περιοχής και θέλοντας να διαφυλάξουμε το περιβάλλον και τα δάση της περιοχής μας από τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Υποσχόμαστε, ωστόσο, στους ανθρώπους του 9ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης (ποδηλάτες εθελοντές – χορηγούς ) την πραγματοποίηση μιας μικρότερης διαδρομής (στα πλαίσια ενός Σαββατοκύριακου) μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, για να κρατήσουμε ζωντανές τις στιγμές του Άθλου με ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο.

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες ποδηλάτες του 9ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης, ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο mail:

podilatikosathlosroumelis@gmail.com

αποστέλλοντας πληροφορίες (λογαριασμό – δικαιούχο – IBAN) για την επιστροφή των χρημάτων.

Mε την ελπίδα και την ευχή τα πράγματα να εξελιχθούν αισίως, θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε τις επόμενες δράσεις!

Πηγή: www.starsports.gr