Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Χανιά-Α.Ε. Μυκόνου 1-0

Την πρώτη τους νίκη σε φιλικά ματς πέτυχαν τα Χανιά, τα οποία κατέβαλλαν με 1-0 τη Μύκονο.

Η φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας διεξήχθη την Κυριακή 22 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 6 και 30, παρουσία λιγοστών θεατών.

Τα Χανιά υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Χοσάδα έφτασαν στο θετικό για αυτά αποτέλεσμα, κρατώντας ξανά ανέπαφη την εστία τους. Είχαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και καλό πρόσωπο. Ο Σουηδός Αντμίρ Μπαΐροβιτς, που θα αποτελέσει το επιθετικό «όπλο» των Κρητικών σκόραρε το νικητήριο γκολ.

Η Μύκονος του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη παρότι αγωνίζεται μια κατηγορία παρακάτω (Γ΄ Εθνική έναντι Super League 2 του αντιπάλου) παρουσίασε στο πρώτο της «τεστ» θετική και ανταγωνιστική εικόνα, μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Οι δυο ομάδες έχουν προγραμματίσει ένα ακόμη φιλικό ματς στο Καρπενήσι. Οι Χανιώτες θα παίξουν στις 28 Αυγούστου, ημέρα της αναχώρησης τους με την Κηφισιά και οι Κυκλαδίτες στις 24 Αυγούστου με τη Σαντορίνη.

 

Λιγοστός κόσμος

Το ματς παρακολούθησαν λιγότεροι από 50 θεατές, καθώς την ίδια ώρα διεξαγόταν το διεθνές παιχνίδι βόλεϊ μεταξύ της Ελλάδας και της Λετονίας. Μεταξύ των λιγοστών φιλάθλων ήταν και ο προπονητής της Σαντορίνης Νίκος Παντέλης.

 


Καθοδήγηση Χοσάδα

Τους Χανιώτες «κοούτσαρε» ο βοηθός προπονητή Βαγγέλης Χοσάδας. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος απουσίαζε δικαιολογημένα, καθώς βρισκόταν στην κηδεία της αγαπημένης του μητέρας.

 


Το επόμενο της Α.Ε.Μ.

Η Μύκονος θα αγωνιστεί την Τρίτη 24 Αυγούστου με τη Σαντορίνη, αντίπαλο της στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Κυριακή 29/8 θα υποδεχτεί για το κύπελλο Ελλάδος τον Εθνικό Πειραιώς.

 

Στην κερκίδα ο Σάκης

Ο Ευρυτάνας τεχνικός διευθυντής της Μυκόνου Σάκης Τσιώλης παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα, με τον Γενικό Αρχηγό Πέτρο Γιαβρούτα.

 


«Πρόβα» για τα τεστ

Οι Θοδωρής Κατσαρός και Σπύρος Μπύρος, αξιολογημένοι βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας έκαναν μια καλή προπόνηση εν όψει των αγωνιστικών δοκιμασιών, που θα γίνουν στο Σχηματάρι την Τρίτη 24 Αυγούστου.

 

Παρουσία Αμανατίδη

Ο τεχνικός σύμβουλος των Χανίων και παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Γιώργος Αμανατίδης είδε το ματς από τις εξέδρες. 

 


Νέο απόκτημα

Τον Δημήτρη Πατάπη, 25χρονο αμυντικό από την Παναχαϊκή απέκτησαν τα Χανιά.

 

Με σκόρερ τον Σουηδό


 

Ο νεαοποκτηθείς Αντμίρ Μπαΐροβιτς ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της συνάντησης, όταν έκανε το 1-0 στο 38΄ με πλασέ μετά τη σέντρα του Ανδρέα Βασιλόγιαννη. Οι νικητές απείλησαν επίσης με τους; Κογιέτε στο 31΄ και στο 62΄, Βασιλόγιαννη στο 40΄, Μπερντιό στο 62΄ και Βάρκα στο 72΄. Ακυρώθηκε από τον ρέφερι Νεκτάριο Χρυσαφόπουλο γκολ του Μάρκου Μπερντίου στο 71ο λεπτό. Πολύ καλή παρουσία για τον τερματοφύλακα Ηλία Διαμαντή της ΑΕΜ.

 


Συνθέσεις Ομάδων

Χανιά (Βαγγέλης Χοσάδας): *Μη διαθέσιμη

 

Μύκονος (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): *Μη διαθέσιμη

 

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Θοδωρής Κατσαρός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 























 

Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος